У Чорнобильській зоні будуть працювати над розвитком туризму

9
2

Україна розвиватиме туризм у Чорнобильській зоні, який постраждав через пандемію коронавірусу.

Меморандум про розвиток туризму на території зони відчуження Чорнобильської АЕС підписали в понеділок ряд міністерств України.

Очільник міністерства культури й інформаційної політики України Олександр Ткаченко заявив про важливість інвестицій в зону відчуження.

За 35 років об'єкти в зоні відчуження, до яких все приїжджають, очевидно, вимагають консервації. Саме тому ми думаємо, що початок роботи по внесенню деяких об'єктів в список спадщини ЮНЕСКО дозволить почати цю роботу, і важливо її зробити не просто яскраво, але і зі змістом, – сказав Ткаченко про нерухоме майно в зоні відчуження, перелік об'єктів буде визначено пізніше.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Г
Гукан

Розказують байки про «заражену землю « щоб привласнити землю за копiйки !

І
Іваан

Позор!!! Японцям скажи що нещастя для туризму, дам дві атомні бомби скинули, а як живуть?! Туризм робити, на смертях , пенсіях і посвіченнях чорнобільців які бюджет кусають! Краще приберіть все, продайте ліс, зрівняєте все з землею і поля людам роздайте! Смішно, скоро друга мова країни стане Англіська! А в в америці буть вчити що україна то америцька колонія все була)

Читайте також