У Чучки наполягають, що він зближує з Європою, а не тунелі (ФОТОФАКТ)

12
9

Саме так ймовірно слід трактувати повідомлення на біллборді з портретом кандидата, який розміщений при в'їзді до словацького прикордонного міста Собранце.

До слова, воно розташоване за 10 км від місця знахідки одного з двох контрабандних тунелів.

Імовірно, реклама розрахована на українців, особливо закарпатців, які їдуть до Словаччини.

Коментарі

У
Ужгородець

Петер, та дістав ти вже з своїми закликами. І так усім зрозуміло, що Сербайло ніякого відношення до цього не має. А ти все гнеш свою лінію. Хоч нормально гроші відпрацьовуй, що Чучка дав за коментування, бо примітивно все виходить у тебе якось.

П
Петер

Точно! Сербайлюка до криміналу за провокацію!

Ю
юрист

Нелегальна агітація - без вихідних даних, оплачена не через виборчий фонд. За це наступає кримінальна відповідальність

ДВ
До виборця

Скоріш за все, просто непродуманий крок. В іншому разі він би відразу піарився на цьому - написав би заяву в прокуратуру, скликав пресконференсію і т.д. А тут все навпаки, мукачево.нет (Балогівський сайт, який підтримує Чучку) єдиним подав цю інформацію з акцентом на оригінальність Павла. Та й якщо б провокація опонентів була, то вже б давно Ратушняк на своїх сайтах і газетах все розкручував.

В
виборець

Однозначно провокація політичних опонентів. Чучка взагалі відмовився від бігбордів як агітаційного засобу - в місті нема жодного. Але опоненти виявилися настільки нездалими, що своєю провокацію тільки піднімають рейтинг Чучки.

Л
Людмила

А хіба не має бути інформація про замовника, виконавця і тираж. Це ж порушення, чи ні? Чи пан Чучка скаже, що це не він розміщав?

У
Ужгород

Ну не ідіот?

У
учілка

супермегакреатив))) Очевидно, що у Чучки інноваційний підхід до передвиборчих перегонів)) молодець!!! я буду голосувати обов"язково за нього)

П
Петер

Провокація Сербайлюків!

Читайте також