У Чинадієві селищний депутат самовільно демонтував зупинку (ВІДЕО)

13
9

Жителі Чинадієва розповіли про боротьбу за автобусну зупинку на вул. Санаторна. Історія розпочалась кілька місяців тому.

Зупинити демонтаж автобусної зупинки на  вулиці Санаторній у Чинадієві, яка служила ще і прихистом від негоди з 1956 року, місцевим мешканцям не вдалося. Самовільно депутат селищної ради її демонтував.

Зупинку самовільно демонтував селищний депутат без дозволу сільради та без супровідних документів. Аби відстояти право на споруду у четвер зібралось кілька десятків  обурених селян.

На вимогу чинадіївців повернути їм стратегічно важливу зупинку, адже іншої до кінця вулиці не має, винуватець замість цегляної спорудив ось таку конструкцію, яку називає зупинкою.

Для вирішення проблеми  мешканці вулиці зібрали віче, на яке запросили і селищного голову, і винуватця демонтажу зупинки. Селищний голова Чинадієва не зявився, бо перебуває на лікарняному, а хто виконує його обов’язки – людям не повідомили. Проігнорував вимогу чинадіївців представити дозвільні документи на демонтаж старої зупинки та облаштування нової і депутат селищної ради.

Єдиний представник місцевої влади, хоч і не обранець мешканців вулиці Санаторної, прийшов почути голос народу. Далі –пряма мова.

Два місяці поспіль чинадіївці б»ють на сполох. Звертались і до правоохоронних органів, і до сільського голови, і писали скарги, але зупинку все одно демонтували.

Люди  занепокоєні, що залишаться взагалі без зупинки, адже судова тяганина – довготривалий процес. Але зупинятися не збираються – будуть відстоювати свою позицію силами громади.

М-Студіо

Коментарі

1
123

А ти ко такий? Нибрязь воняча, у тебе всьо з нулів починаєся, меншого не придумаш.

0
007

Там усі чекають виборів ,чи затягне мошак синка чи нит .Пишу з малої мошак бо ниє щи меншої для сього пустого міста,а не чоловіка. Ся нибрязь заклалала таку бомбу у Чинадьово, што коли та соціальна бомба репне, то люди ще не єден гуд му будуть клясти,і кюстя промивати.

ДС
до Селянина

Гуцал хоче боти замість Мошака головов, а Кохан землевпорядником. Дійсно, най шось зроблять для села.

В
Василь

Нову редакторський казус: депутат селищної ради. Хто він такий, має він фамилію, ім'я, отчество? Чому не пишуть та й у відео лем кажуть што депутат. Треба назвати людину по фамилії оби люди знали хто цим займається.

С
Селянин

Гуцал і Кохан най зроблять,бо вони дуже великі патріоти Чинадієва,видно їх на всіх "міроприємствах". А на рахунок остальної бикоти скажу,що за гроші які деруть із відпочиваючих і не платять податків,уже давно могли зробити щось нормальне,а не ревіти коли людина щось для всіх зробила. Депутату респект,бо та робота коштує грошей,а тій "громаді" подумати,що особисто кожен зробив корисне?

С
синяк

люди добрі, вас в чергове розводять, ідуть місцеві вибори, а Мошак упав під Пашкуляка і не пише більше віршів Балогам. Та кіби хоч сто таких підприємців найшлося в області і кожну аварійну (чи ще Радянську) зупинки замінили і ще пару сотень за свої кошти зробили у кожному селі. Це те саме як зараз кричати, що Балоги наклали в багатьох дворах багатоповерхівок Мукачева столи і лавиці до них з металу, а там гострі угли чи тверда поверхня і діти можуть собі повибивати зуби. Не ведіться на лохотрон, бо вже пройшло дві революції, а людей і далі за бидло рахують. Ану чи видалять обєктивну правду.

ДП
до Простак

Чайник ти... Шо то буде, коли кожен депутатчик начне робити, що йому заманеться(хоч те вони і роблять). Яке він право мав руйнувати комунальну власність

П
Простак

Запинка падала сама по-собі, люди там не чекали автобус. Чоловік за свої гроші зробив файно зупинку, а ти не 1 а ноль без палички. У Мукачеві всі такі зупинки і нико не сидить. Люди перестань тест бавити у псевдо патріотів, думайте головов.

1
1

Де наша довбана міліція позерать. Посадити того долбайоба-депутата на 5 років. Буда наука другим долбойобам-депутатам... Бо терпець у людей не резіновий - перестріляють нафіг всіх депутатів... і буде Україна без депутатів... Тоді будемо ЖИТИ ПО-НОВОМУ.

Читайте також