У Чинадієві відкрили новий спорткомплекс

7
0

Заохочувати молодь до активного способу життя - одне з головних завдань дорослих, адже здорова молодь - це здорова нація.

Для того, аби діти у будь-яку пору року могли займатись спортом в комфортних умовах в селищі Чинадієво відкрили новий спорткомплекс.
Важко повірити, що на місці, де нині красується сучасний спорткомплекс, зовсім нещодавно були лише аварійні приміщення. Про перетворення , які зазнала будівля за останні три місяці, розповідає головний тренер дитячої юнацької футбольної школи «Колос» Василь Кучінка. Закарпаття – край футбольний, перш за все через кліматичні умови , а тому розвивати цей вид спорту в краї просто необхідно, - каже вже відомий на Закарпатті меценат Андрій Балога, який власне і посприяв відкриттю спорткомплексу.

Як і більшість місцевих дітлахів, одинадцятирічний Михайло майже щодня любить поганяти м‘яча, відтепер, каже хлопець, на футбольні змагання, в яких завжди бере участь, зможе запрошувати ще більше друзів. Адже місця для вболівальників на новому спорткомплексі також передбачені. Уже незабаром оцінити новий спорткомплекс у Чинадієві зможуть не лише місцеві, а й і команди з інших міст та селищ, адже різноманітні футбольні турніри відтепер проводитимуть тут ще частіше. Після урочистого відкриття спорткомплексу на стадіоні відбувся товариський футбольний матч між командами сусідніх сіл. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також