У Чинадіївській громаді з'явився свій "шериф"

49
3

Сьогодні, 9 лютого 2024 року, в Чинадіївській територіальній громаді було відкрито першу поліцейську станцію, яка забезпечуватиме правопорядок у довколишніх селах.

Як повідомили в поліції Закарпаття, поліцейська станція в Чинадіївській громаді — це друга поліцейська станція у Мукачівському районі та вже 49 в області.

На варту порядку у Чинадіївській територіальній громаді стала поліцейська Аліса Падеріна. Вона надаватиме поліцейські послуги для майже 15 тисяч громадян та стежитиме за дотриманням порядку у 14 населених пунктах: селах Карпати, Синяк, Бабичі, Ділок, Бистриця, Вільховиця, Брестів, Лецовиця, Плоскановиця, Обава, Дубино, Косино, Чабин, у тому числі й селищі Чинадієво.

До поліцейського офіцера громади можна звертатися для вирішення проблемних питань або надання консультацій за адресою вул. Виноградна, буд.4, селище Чинадійово або за номером телефону +380505399718.

На відкритті «пункту безпеки» також були присутні голова Чинадіївської ТГ Володимир Андрушко та старости населених пунктів, що входять до громади. Разом із підполковником поліції Олександром Приходьком вони передали все необхідне оснащення поліцейській офіцерців задля оперативного та професійного виконання службових обов`язків.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Подгоряно

Но типир,чинадьово,може спати спокійно... Така рейнджейрка,з таков пушков,всіх захистить!!!! Буйтеся злодії...

ШУ
Шерифці успіхів

Якщо по-новому правильно буде шерифка. А з такою серйозною пушкою дільничій старлейці Алісі не по наших мирних селах порядок підтримувати, а на кордон під Вілок - порушників-ухилянтів проріджувати.

С
Сергій

Круто

Читайте також