У ДАІ Мукачева запевняють, що їхні співробітники вподобилися оленям на проблискових маячках під час ДТП

13
0

У відомстві спростовують факт порушення правил паркування працівниками Державтоінспекції по вул.Космонавта Беляєва, мовляв, це було зроблено під час виконання службового завдання.

2 вересня цього року на вулиці Космонавта Беляєва трапилось ДТП, під час якого водій невідомого автомобіля червоно кольору зник з місця події, інформують ДАІ міста. У момент, коли було зафіксовано громадськими активістами зупинку автомобіля ДАІ,  правоохоронці переглядали записи з камер зовнішнього відео спостереження для встановлення вищевказаного автомобіля, додають там.

На момент зупинки на автомобілі були ввімкнені проблискові маячки синього кольору, що згідно з п.3.1 Правил дорожнього руху України: Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху - запевнили у ДАІ Мукачева, зазначивши, що за відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.

Нагадуємо, що вчора, мукачівські ДАІшники, порушуючи правила паркування, привернули до себе зайву увагу мукачівців. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також