У ДАІ спростували перевірку словака газетою

6
3

Сьогодні, у деяких Інтернет виданнях з’явилася інформація про те, що 21 січня 2012 року на вулиці Собранецька, що у місті Ужгород, для перевірки було зупинено автомобіль «Шкода Фабія» під керуванням громадянина Словацької Республіки, якого, начебто, освідчили на вміст алкоголю за допомогою газети.

 

Повідомляємо, що дана інформація не відповідає дійсності. Дійсно, дану особу було притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення «керування ТЗ у стані сп’яніння або під впливом медичних препаратів». Освідчено на наявність алкогольного сп’яніння за допомогою сертифікованого газоаналізатора для встановлення стану сп’яніння «DRAGER», покази даного пристрою перевищили допустимі норми вмісту алкоголю, а саме 0,31 проміле. Оскільки, особа у такому стані, відстороняється від керування ТЗ, авто було затримано на штраф майданчик.Усі вищеперераховані дії працівників Державтоінспекції зафіксовані відповідно до чинного законодавства України про що є відповідні документи.

Коментарі

Д
ден

Неужели представитель Словакии врёт??? Что-то в это мало верится,зная наши правоохранительные органы(((( Да и придумать словак не мог такую штуку с газетой. У них иной менталитет....

Ы
ы

классический развод лохов - в словакии полиция также часто относится к нашим водителям -

Д
даїшник

Менти морозяться. Та для них машини з іноземними номерами як для бика червона матерія. З своїх сему шкуру деруть, а що вже говорити за чужих людей.

Читайте також