У Дебрецені випустили перший угорський автобус під маркою Mercedes (ФОТО)

17
8

14 грудня в угорському Дебрецені було відкрито автобусну фабрику. Було презентовано перший угорський автобус із логотипом німецького виробника.

Зокрема планується, що двигун та ходову буде придбано у компанії Mercedes, і на їхній основі будуватимуть власні транспортні засоби, які будуть продаватися за угодою за дилерською угодою з Німеччиною.

Нова фабрика була побудована ITK Holding та дочірньою компанією Inter Traction Electrics. Всього у виробництво та розробку автобусів вкладено 22 мільярди форинтів, майже половина цієї суми складається з кредитів, також очікується одержання 1 млрд форинтів державної допомоги. Всього на фабриці у Дебрецені планують випускати дванадцять видів автобусів.

Першим презентували Mercedes Reform 500 LE. Останні дві букви означають, що він матиме низький вхід для зручності пасажирів. Очікується, що до 2020 року буде випущено щонайменше 1000 нових угорських автобусів.


До речі, генконсульства Угорщини та Словаччини не працюватимуть у святкові дні.  

Коментарі

П
Правда

а що, у львові на лазі не могли би такі автобуси збирати, чи то дохрена розуму треба????? база була колись. не знаю, як тепер. може уже порізали в угоду європі на металолом? навіть якщо і не на експорт, то хоча би для внутрішнього споживання країни, слабо? а може у когось розуму бракує, або спеціально підриває економіку? приємно було б якщо у наших містах їздили б такого класу автобуси-тролейбуси, власного виробництва.

М
Михайло

До Бачі....Закарпатці мріють що самі разом с закарпаттям опинятся на мадярах тому і радуються що у мадярів справи ідуть добре

Б
Бачі

Закарпатці ся хвалять, які файні автобуси зберавуть німці на мадярах - орбанопатріотизм недогромадян зашкалює. Із-за такого люмпена пострадянського, німці тут николи ниякоє серйозноє виробництво не зроблять... Но тото пак не біда - главноє, что мьі іх побєділі!!!

В
Водило

Декомунізація у ділі. 1тис автобусів. Мадяри виробляли у 85 році...автобусів IKARUS більше 10 тис. одиниць на рік,мотоцикли Panonija,вантажівки та грузовики RABA.

C9
carrera 911

Любой горад за перевалом дальше от Мукачева чем Дебрецен. И народа с Закарпаття больше ездит в Дебрецен,чем....за 911 км.

І
Іван

Євген коли почув про новину майже полисів )

Є
Євген

Клювала "почесного професора" Дербценського університету Путлєра на першому угорському автобусі нема...Й за те спасибі...

9
911

Молодцы там в Дебрецене,а что эта новость делает на Мукачево.нет в разделе "Новости Закарпатья"?

Читайте також