У ДФС пояснили, як і чому скасована пересічка, і що тепер робити євробляхам (ВІДЕО)

11
23

Відповідне відео з роз’ясненнями від інспектора Львівської митниці записали активісти руху «Доступне авто» безпосередньо на пункті пропуску, кудою спробували заїхати після 00:00 25 листопада на автомобілі з іноземною реєстрацією.

Інспектор пояснив, як працюють тепер нові правила переміщення євроблях через кордон, а також пояснив, чому наразі навіть не працюють нові правила в’їзду через заставу.

Про усе це – у відео. Також радимо переглянути наші інші публікації по темі:

Коментарі

ДВ
До вася

А чому я маю радіти якщо якісь придурки які хотіли бути хитріші за інших порушують мій стиль комфорт життя.Я ж немішаю їм жити переміщуватися.Чому вони вважають що вони можуть так себе вести.І сказати що це успіх дивно.

ДС
до Снежа

А за тобою ніхто і не плаче

С
Снежа

Я вважаю що українці злобний народ... один одного з'їсти і вбити хочуть.. радіють чужим проблемам..Що за люди , ніколи не повернуся в ту країну.. огидно...

В
вася

дивні ми українці- не радіємо успіху всіх, а радіємо проблемам для окремих ! цей народ приречений на зникнення!

ДП
до Паши 12.56

А кому нужны будут машины которые сейчас на укр номерах?Всем нужна будет только машина с европы,которая наших дорог не видела.Кому нужна будет украинская вторичка или троичка.)))Значит людям останется только их сдать на железо,что бы купить себе машину по свежеес европы.И сколько денег потеряет население нашей страны?А Евробляхер изначально хотел быть самым умным и купить евробляху за копейки,а теперь не знает что с ней делать.Податок заплатил первый хозяин,который купил в салоне новую машину и выехав с салона уже потерял 15% ее стоимости.И так вся страна наша платила,когда брали новое авто.

Д1
до 13.13

Алкоголь и сигареты по всюду дорогие,пусть дорожают по максимум,меньше будет алкашни и дети курить так не будут,а самое главное контрабанду тягать не будут,так как смысла в ней не будет.Насчет цен на алкоголь и сигареты,народ здоровее от этого только будет.А ту бутылку коньяка на какой-то праздник всегда купить можно будет.

П
Патріот

Не розумію в чому проблема. А хто ж хлопчики державу підтримувати ме? Ми воююча країна, потрібні гроші на озброєння. Катери й джавеліни, літаки й танки за що куповати меме? Так що закрийте писки й платіть податки. А головне, в кінці марта на вибори і всі за Порошенка. Інакше щастя мати не будете.

В
василько

ану розкажіть, чи роблять ланоси, таврії з євро -5 моторами?

1
13,02

ни так усьо у них і плохо,їх лигалізовали,а чуму півлітра бовтиської 90 гривинь,де общиство алкозависимих,докіть ії будуть ущимляти,а цігеретлики чуму дорожавуть,докіть исе бизобразіє буде...

М
Мацкаль

Каждый знал на что идет!!! Я купил за 1 год 3 евробляхи, все Опельки были, убытые + я их добил. Расчитывал так, убивать в горной местности укр. номера не фосо, а вот пару месяцев покататься на бляхе, потом купить другую и так далее. Если что сдам на разборку ибо документы давались тока на 1 год. Вот вот 1 год, я был готов на 1 год, теперь закон ввели, мне смысла их не ту растормаживаться. Все пошли на разборку давным давно))). Так и Все евроБРЕХАРИ, вы брали авто на год, знали про риск и все такое, а теперь мутите воду коломутную. Не нравится цена "закона" то вперед - вывозите свой чермет, или сдавайте на разборку, или ПЛАТИТЕ сколько сказано. Все СПС Удачи. Привет Ю.П.

Д1
до 12.39

Будет налог,значит будет для всех!И вам какое дело,какими путями люди будут покупать машины?Думайте за себя,вы хотите все и почти даром.Почему те люди собирали,откладывали себе на машины,кредиты брали.А вам подавай все сразу и даром.Насчет жигулей,стремись зарабатывать больше,или меньше тратить.И будет тебе не жигуль допотопный,сейчас и в Чехию,Словакию можно спокойно поехать и за пол года заработать на нормальную машину,главное только хотеть,а не как большинство молодежи,взяли у папы 1000 долларов и гасают по городу.

П
Паша

Ті хто пишуть шо податки потрібно платити всім Скажіть будь-ласка які податки заплатили Ви при покупці автро на вторичному ринку України?

ДМ
До Мішо

В точку. Следующий закон это налог на их жигули допотопные. Будут кредиты брать

М
Мішо

Які ви примітивні і убогі. Начали з єврономерів. Да європересічникам тепер хреново. Рудуйтеся убогі. Але ця власть скоро возьмеся і за вас. А тоді і ти плакати будеш. Коли будеш платити за українську машину 15-20 тисяч гривень тому що не євро 5. Чекайте такоє і для себе. лошари злобні

Б
Бррр

Женя, так ведь украдут, зачем платить. Вот это главный довод всех хитрожопых. Платить не хотят, а только требуют.

У
Українець

Давно пора наступити на хвіст "хитропопим". Податки повинні платити всі. Загнали сюда нелегально, та й блатувуть. Тепер най шкрипчуть диню. Меньше неадекватів на дорогах стане! І меньші черги на кордонах! Бо їдеш по справах або на відпочинок - маєш вистояти чергу 4 години за стадом цих евробляхерів, які вже з 5-ї години ранку там.

Ж
Женя

Давно пора наступити на хвіст "хитропопим". Податки повинні платити всі.

Я
Ян

Ще один крок преграничних областiв до референдуму !!!!!! Чернивецка Львовська и Закарпатська Волинська На сходи загубилисьте 2 области А тепер прийшло до западу Хиба в беоегови будуть чисти мадяри платити дачо Украине Якщо працюють и едят з допомогою Мадяров

У
Уу

Загнали сюда нелегально, та й блатувуть. Тепер най шкрипчуть диню

Х
Ххх5

Бачу треба витягувати автомат Пересечка отменяєся всі їздять до останього...

В
вас

ланос понад усе! слава ланосам!

В
Ваня

Правельно зробили нехай сидять там

В
Водій

Стаття 381 МК пише, що Зазначені вимоги не поширюються на транспортні засоби, постійно зареєстровані у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, що підтверджується відповідним документом.

Читайте також