У Долині нарцисів відбувся VІІІ обласний зліт юннатів

8
0

15 травня

За ініціативи Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, сприяння управління освіти і науки Закарпатської ОДА, Державної екологічної інспекції в Закарпатській області 15 травня на території Карпатського біосферного заповідника, у Долині нарцисів, відбувся VІІІ обласний зліт юних натуралістів «Золотий нарцис». Вперше такий захід було проведено у 2002 році. Про це ЗІКу повідомили сьогодні, 18 травня, у Державній екологічній інспекції у Закарпатській області.



У зльоті взяли участь 17 команд з різних міст та районів області. Свої знання, ерудицію, здібності юні натуралісти мали змогу показати у різних конкурсах: «Візитівка команди», «Природа в народній творчості», «Червона книга», «Еко-ерудит», «Відкриття лісу», «Жива вода», «Екотуризм» та «Юний художник».



За підсумками оцінювання команд-учасниць перше місце розділили дві – ЕДО «Зелений гомін», м. Хуст та «Довкілля» (ПАДІЮН), м. Ужгород, друге місце поділили команди «Нарцис» Мукачівського району та «Доброта» Перечинського району, третє – «Незабудка» ЗОЕНЦ, «Кришталеві грона» Виноградівського районного еколого-натуралістичного центру, «Екофани» Міжгірської станції юних натуралістів.



Усіх призерів було нагороджено грамотами Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та цінними подарунками.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також