У Домодєдово підірвали 7 кг тротилу, начиненого кульками та обрубками арматури

16
0

Потужність вибухового пристрою, що спрацював напередодні в аеропорту "Домодєдово", склала близько 7 кг тротилу. Бомба була забезпечена вражаючими елементами, повідомив "Інтерфаксу" 25 січня джерело в правоохоронних органах.

"За уточненими даними, потужність вибуху склала 7 кг тротилу. Пристрій був начинений вражаючими елементами", - сказав співрозмовник агентства.

Між тим, напередодні офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін повідомив, що потужність вибухового пристрою, що спрацював увечері в залі прильотів аеропорту Домодєдово, склала до 5 кг тротилу.

Утім, невдовзі він підтвердив: "У залі прильотів міжнародних рейсів 24 січня спрацював невстановлений вибуховий пристрій потужністю до 5 кг тротилу і споряджений вражаючими елементами у вигляді обрубків металевого дроту діаметром близько 5 мм, металевої арматури та металевих кульок".

У результаті теракту загинули 35 осіб. За останніми даними Міністерства охорони здоров'я, на стаціонарному лікуванні перебувають 110 осіб, постраждалих під час теракту, з них у важкому і вкрай важкому стані - 43 людини.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також