У дороги Міжгірщини планують "вкатати" понад 1 млн.

7
0

Розглянувши пропозиції сільських та Міжгірської селищної рад, голова районної державної адміністрації Василь Щур затвердив перелік об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах району на 2012 рік.

 

Зокрема, на проведення капітальних ремонтів на цих об’єктах передбачається використати кошти в сумі 733 тис. грн., на поточні ремонти буде використано 344 тис. грн. Серед найважливіших об’єктів капітального ремонту автодорога Гирсовець у с. Колочава, Шипіт у с. Пилипець, Потік у с. Синевир, Гошівець у с. Торун, вул. Ольбрахта в смт. Міжгір’я. Поточні ремонти заплановано здійснити в селах Вучкове, Буковець, Голятин, Негровець, Н.Студений, Репинне, Колочава, Син. Поляна та в ряді інших сіл. Всього по району – 33 об’єкти майже у всіх населених пунктах.
 
Голова райдержадміністрації запевнив, що до кінця року будуть залучені додаткової кошти цільової субвенції для виконання робіт на дорогах і вулицях комунальної власності.
 
Оперативність вирішення питань ремонтних робіт у значній мірі залежатиме від своєчасного виготовлення проектно-кошторисних документацій, відповідальність підготовки яких покладена на сільські та селищну ради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також