У другу ніч блокади російських фур на Закарпатті було 2-і спроби прориву

7
54

І обидві завершилися нічим: просвітницькою роботою з водіями та розворотом.

Про це повідомив один з ініціаторів акції, яка стартувала 11 лютого із Закарпаття, Тарас Деяк, 3 вантажівки на російських номерах спершу спробували прорвати блокаду активістів близько 3 ночі, а тоді близько 5-ої суботи, 13 лютого.

Як уточнив активіст, у обох випадках вантажівки були зупинені та розвернуті після просвітницької роботи з водіями.

Варто додати, що у перший день блокади на межі Закарпатської та Львівської областей було заблоковано близько 20 вантажівок на російських номерах. А на другий день блокади до активістів навіть завітали тітушки.

Читайте також:

На в'їзді у Закарпаття активісти розвертають російські фури (ФОТО, постійно оновлюється)

Російські фури блокують уже у 8 областях України

Mukachevo.net

Коментарі

Д1
До 19:28

Якби кацап нафта була хочаб 100 баксів , тиб ще щось зміг .

.
.тьотя

Ти як пишеш ,тебе видалити треба ,такого урода ,я культурна і вихована жінка.І я правильно пишу ,дуже ти знаєш куда та копійка йде ,чи осідає в кишенях наших чиновників.Якщо хочеш коментувати ,то веди себе культурно.

ДТ
до тьотя

Ти не "тьотя", ти урод(ка) безмозглий(а). Перевозки,які приносили копійку, под вопросом. Ти думаш тисячі людей,які жили з сього, тебе і таких як ти дебілів по голові будуть гладити? Уривуть тя нахер..

Т
Тьоті

Ахахах))) поважають)) не смішіть і зніміть розові окуляри!! А народ я поважаю! Я не поважаю бидло-патріотів які цей народ у болото тянуть!!!!

Т
Тьотя

.До ддд чоловіче ти щось не в тему пишеш!. Ти не поважаєш свій народ, слава богу що є ще якісь заробітки як Чехія ,польща ,Італія і всюди шаш трудолюбивий народ воважають ,кроми маскалів.А ти сидиш строчиш і бухаєш .

ДТ
до тьоті

При чому тут Мадярщина??? тут ідеться про анархію яка твориться в Україні завдяки неробам-"патріотам"!!! я не збираюся звідсіть никуда їхати навідміну від тих майданутих які потом утікнуть на заробітки у польшу, чехію, а все ГУНО і бардак шо натворили розгрібати будемо ми і наші діти!!! І завдяки таким патріотам майданутим ми уже не 2 сорт а 3 сорт!! Цілий світи дивиться і смієся з нас! У країні махновщина, сомалі! ПС: угорську мені не треба вчити як і інші мови на яких я розмовляю!

Д1
до 17:39

Замість того , щоб подякувати , ви сердитесь . Європа для Росії ворог №1 . Нічого ДУЖЕ МОРАЛЬНИМ російським фурам їздити до розпусної Європи , так би мовити - НЕ УЙ ШАСТАТЬ . Ви ще дякувати будете .

1
1984

Мукачево нет тоже підержує псевдо-патріотів.

Т
тьтя

Закалібали вже ,за фури рускі переживають ,а то шо на сході в наших захисників сріляють,гатять з зі зброї маскальскої та то нічого?

Д1
до 17:08

Каструлю з дурної голови здойми, бо запарилася. А ще ліпше-йди нах,папуасе майданутий.

У
укр

Поступила інформація що польша з вівторка доє руським дозволи.А майдануті най стоять дальше.

Д1
до 16:38

Дивись щоб сам ни став комнатнов типиратуров !!!

.
.тьотя

слухай ти ддд тобі Україна не подобається .та йди в мадярщину !Мадяри будуть відноситися до нас все-одно як до другосортних людей і язик будеш вчити,як в других цивілізованих державах.

СУ
сЛАВА уКРАЇНІ

В Брянську задержують укр машини. Стоянки вже забиті. Підори майдануті в очередний раз насрали своїм же співгромадянам. Обисьте уздихали сучари упороті!!!!

ДК
до к16 00

миби робили айбо ни давуть такі диб*ли як ти шо пирикривають дорогу.Рас давай гроші на ато,а потім тобіже перекривають дорогу.

Д1
для 16:00

Знімися з "капслока" для начала. З своїх перевозок я плачу податки, а мій добробут мені ніхто не дарить. Остальні всі питання задай Вальцману-Порошенку. Твій президент має мільйонний бізнес в Росії, що ніяк йому не мішає "воювати" з "агресором". А такі як ти дауни просто не розуміють, що вас використовують у своїх цілях Вальцмани-Гройсмани.

ДТ
до толі

толя лох.низнає зашо говорить.Тихоть знаєш чого ни пропускають Польки

Q
qqq

Свідомі майдауни добилися свого! Нись уже всі укр машини начали стопорити на постах мацкалі! Велика подяка свідомим патріотам від транспортників України!! Перемога! Убисьтеся закляли галицькі побратими!!!

Д
ДО14.23

КОМУ ЩО А ВАМ ЛЕМ ЗАРОБОТКИ,ТИ НЕ ДУМАЄШ ЩО ТВОЇ ЗАРОБОТКИ КОМУСЬ СЯ ДОРОГО ОБХОДЯТЬ , ЩО ЛЮДИ ЖИТТЯ ВІДДАЮТЬ ЗА ТО ОБИ ТИ МІГ СИДІТИ ДОМА ЗА КОМПОМ І ДЕБІЛЬНІ КОМЕНТИ ПИСАТИ! ВИ ПРИВИКЛИ ОБИ ХТОСЬ ВАМ ДОБРОБУТ ДАРИВ ,РОБИВ А ВИ БУДЕТЕ З БОКУ СПОСТЕРІГАТИ ,УЖЕ ЧАС ПРИЙШОВ САМИМ ЩОСЬ РОБИТИ!

ДВ
до Васі

як іти в АТО то всі хворі і немочні а як на зароботки у РОСІЮ то здорові ...

Т
Тьотя

Кстаті поляки тоже відказалися пропувкати фури із росії.

МС
Майданутим сомарам

Тепер відь сього виграють прибалти, білоруси, словаки, мадяри і румуни. Їхні перевозчики радуються ,шо на Украйині тілко дураків, шо самі собі перекрили роботу в Росію. А руські на цьому тижні договоряться з поляками і поїдуть в об'їзд Украйини. А майдауни, як усе, насрали в свої же шаровари. Слава украйині! :))

В
Вася

До 56придурка перекривай най ти люди котрi хотять робити,забють вили в груди скакалисте скоро доперекриваетеся,войовав бись из родичами своiми воюй най терплять тобi придурку.

Т.
Тьотя .

Шо так переживаєте за вантаж з росії ? Є заграничні фури і т .д а без маскалів треба привикати жити,вони нас до добра не приведуть .

В
Варошський

Туй треба переживати не лише закарпатським перевізникам, ай всім експортерам, бо не буде роботи на Росію, не буде дешевого транспорта в Європу

5
56

тепер треба не пропускати бусики з заробітчанами що їдуть у парашу хай ідуть захищати нашу землю а не працювати на агресора

9
94

Перевізники з Мукачева Хуста Тячева Іршави Ужгорода усі сикуни .ШО чекаете ош оті блокадники дадуть вам загрузки на Україну і не треба буде їхати на Росію або транзитом сьогодні не пускають рос фури а завтра будуть шукати рос вантажі і ваші фури будуть вертати

Д1
до 11:34

Платиш насправді 5% . Куму вішаш лапшу на уха .

П
перевізник

Правду говоря на блокаді були лише зарічанські перевізники і 1 ужгородський,Мукачево,Тячів,Іршава сиділи дома!

ДВ
До Всiх!!!

Недiля Боже идiть до церкви та помолится,а не грiшiть один за одного,i за врагiв тоже як казв Господь!!!,и буде Вам добре.

Д1
для 11:10

Платимо біля 800 000 грн на рік різних податків. Таких ,як наша фірма, в Закарпатті біля ста! Їздимо з Європи на Росію. А тепер подумай за можливі збитки для бюджету. А ти скільки платиш податків?

ДК
До Каміонщик

Тай много ти податків наспраді платиш в Україні . Ліпше упувіш кілько валюти держиш у бардачкови платити взяток .

С
Саша

а навіщо зупиняти фургони? чому не прикордонники блокують , активісти , яке вони мають право ? якщо вони без порушень то навіщо підливати масло в огонь ? мабуть активісти куплені як і тітутши і хочуть баламуту навести. знову заговор , так просто нічого небуває , всьо класно підстроєно, молодці 10/10 за розпал хаосу...

К
Каміонщик

Рівень Сомалі розпочинається. Поздоровляю українців з черговою перемогою. В Росії почали зупиняти українські вантажівки і ставити їх на стоянки на необмежений термін. Щоб ви здохли упороті майдауни!

А
АДМІН!!!!!!!!!!

якщо так загострилась ситуація то зробіть опитування в групі анонімне!!!! 1. я підтримую блокаду вантажівок тому що вони агресора 2. я НЕпідтримую блокаду вантажівок вони мені нічого поганого незробили 3. не тим займаються наші ура-патріоти кращеб з корупціонерами боролись а не з простими російськими роботягами!

Д1
до 10:38

Ни упадь із МОСКОВСЬКОГО БАЛКОНА .

Г
гість

Героям слава!Але починати потрібно з блокування бізнесу Порошенка,а не простого люду! Чому комусь можна а комусь ні! Але я залишаюся при своїй думці що перекривання дороги проплачено!!!!

Д1
до 10:27

кіть слава україні та вали за перевал! що ти такий патріот то чого недобиваєшся аби наші злочинці при владі були покарані ? ви вже майдануті всіх з*еб*ли..

А
Аля

Героям Слава!!!

ЗМ
з мукачева

Які тут деякі "розумні" коментаторі сидять! А правда шо добре сидіти на жопі і коментувати?, ті хлопці які вийшли блокувати фури заслуговують на повагу вони таким способом виражають своє бажання щось змінити в країні! А ви тут сидите і "обсираєте їх", обзиваєте дебілами, безробітними і тд. Подумти треба перед тим як писати такі безглузді коментарі. Слава Україні.

А
Аля

Давай жити.От і подумай головою що буде коли воєнним вірветься терпець і вони покинуть АТО а захищатимуть тільки свій дім.Я не казала що там всі патріоти з великої букви але все таки є ті завдяки яким ми ще живі.

Г
гість

Десять неадекватних людей,які немають роботи перекрили дорогу і тим самим перекривають дорогу всім українським перевізникам які рухаються не тільки до Росії а також до Казахстану,Азербайджану і інших країн до яких можна поїхати тільки через Росію. Тим самим вони залишають без роботи багатьох людей які годують свої сім'ї і до речі платять за цей бізнес чималі податки.

Q
qqq

Знову ціляться у агресора а попадають у прямо писок простому українцю! Від такого патріотизма страдає лиш простий народ!!! Завтра там так само наших далекобійників будуть блокувати, а післязавтра заробітчан і тоді буде ПЕРЕМОГА!!! Супер!

Т
толя

Но што агітатори МОСКОВІЇ - ОЛЬГІНСЬКОЄ ПЛЕМЯ . Усі труди ваші мацурови пуд хвіст . Ни робитиь пропаганда ваша . Скоро ся биз роботи убстанете . Ни патріоти блукувуть ваші фури , а ЗАГАРБНИЦЬКА ФАШИСТСЬКА ПОЛІТИКА ВАШОЇ ВЛАСТИ .

Н
Надія

Ми не цивілізована Європа, ми точно Сомалі. Просто страшно, що він бідності, до якої нас привів Порошенко з курсом долара, відключилася робота мозку.

ДА
До Алі

А малолітніх дітей, дочок і синів, матерів, бабів і дідів українських, яких твої сини-патріоти на сході убили, дома їхні порозрушали, а що залишилося - покрали, тобі не жалко, чи то не люди????? Чи то тоже Росія???? Схаменіться люди, і думайте вже нарешті головою, а не жопою!!!!!! Перестаньте убивати, перекривати, кричати і дайте жити

Т
Тьтя

Ви правильно Аля пишете ,за дітей сиріт ,за синів які вюють за нашу Україну якби не вони ,і ті блк пости шо стоять на сході. То Путін бувби на заході ,вже Крим забрав одним махом ірветься на Маріуполь то не жарти то другий Гітлер. Ви того хохете ?

Т
Тьотя

Яка ганьба закарпаттю ,ви читаєте новості? уже десять областей блокують фури росії мролодці ,я їх підтримую нехер їхати через Україну раз вони такз наими.Вони нас за лохів мають ,маскалі все були наглі і ще при ссср ,а вам Павло ганьба раз аи таке пишете .

Д
Дядя

Тьотя дура. Які майдани, ти про що????!!!!! Якшо після першого ми якось викарапкалися в люди, то після другого ми в такій жопі шо діти наші ще не будуть нормально жити. Ти в магазини не ходиш, чи тобі рахунки за світло і газ не приходять. Сама на луні живеш і агресора боїшся. Лиш настоящого агресора твй сраний майдан і привів

А
Аля

Розкажи про свою ганьбу матерям які поховали синів,дітям які залишились сиротами,вдовам та тим які зараз там ризикують щоб ти тут міг в інеті висловлювати свою філософію.Давайте проявимо людяне ставлення до росіян і ще раз докажемо що ми стадо яким можна керувати!

П
Павло

Ганьба цілому Закарпаттю, що 10 дебілів на дорозі, які не хочуть робити, а лиш хочуть легких грошей, повилізали із своїх норів і проводять "просвітницьку роботу". Їх треба травити із Закарпаття як тараканів.

Т
Тьотя

пане Лучкай ,ви кого підтримуєте ,агресора вони з нами так поступають Ви де хивете на луні ? Ви бачите як росія з нами поступає .І власть у нас лиш на словах ,тільки майдани можуть щось рішити і активісти ,тому що людям то надоїло вже ,інакшого виходу не має .Шевчека ви всомнили . Я вам другий вірш прочитаю . Обніміте брати мої Найменшого брата . нехай мати усміхнеться . Заплакана мати .

В
Вася

Ганьба мені за наш край, скотилися до рівня Сомалі.

Л
Лучкай

Ганьба мені за такое. Не лем за тих глупих хлопців, шо путь перекривавуть, а й за коментарі такі просто ДІТОЧІ, ніяког гуманізма, ніякої логіки ні людяности... Просто якісь ідіотські глупі "невдоволеності" пишете, а рахауєте то якимось героїзмом. Напоминать ми то дві пословиці \:1 "Хліба і видовищ" - дуже суттєво, 2 На дурного плювуть,а він думать ош то дощ паде... На жаль, ми "недовоспитані", іще не викоринені "рабські гени" із нашоі крові, І не хочемеся ми вчитися Так як Шевченко писав "Якби ви вчились так, як треба, То й мудрість би була своя. А то залізите на небо: «І ми не ми, і я не я"

Читайте також