У ДТП на Мукачівщині загинув водій Renault Laguna

6
5

Аварія сталась вчора, 10 лютого, близько 09:40 години у селі Стройне, на Мукачівщині.

За попередньою інформацією, яку оприлюднило ДСНС Закарпаття, водій Renault Laguna на чеських номерах не впорався з керуванням та обабіч дороги зіткнувся з бетонними опорами.

На жаль, внаслідок аварії водій загинув на місці.

Для деблокування загиблого залучалось чергове відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Свалява.

Нагадаємо, на Мукачівщині ВАЗ злетів з дороги у кювет.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижнього.

Ти просто рідкісний далба@об Більше слів немає.

Д1
До 16:05

Якщо файна дружина, то не пропаде-найдеся раз -два ! Тать у манастрыр не пiде ...порембае тыждень, два на публiку i начнеся дримбати з першим -лiпшим фраером-о така любов !

1
111

До всіх коментаторів самовлюбльонних. Незнаєте причину аварії то непишить херню. Бо у водія залишилася сама молода жінка і донька. І причина не у тому що несправився з управлінням чи перевищення шкидкості. Він вїхав в ці стовпи без свідомості. Можливий серцевий напад. І нікому небажаю відчути таке горе якє відчуває ця родина

ДН
До нижнього

Од свалявського району лиш знаки лишилися то уже мукачівський район, і то не машини на чеських номерах не подходять то наші гукани тим машинам не подходять, добре ще коли самоліквідіруються без супутніх жертв, проблема не в машинах а головах

??
? ? ?

Свалявського району вже нема??? Хотів би побачити як можна ОБАБІЧ дороги зіткнутися з бетонними опорами. Чеські номера на наші дороги не підходять, майте на увазі.

Читайте також