В Ужгороді зіткнулись Mercedes-Benz та Renault Zoe, травмувалось 5 людей (ФОТО)

3002 4

Аварія сталась вчора ввечері, на вулиці Собранецькій в Ужгороді, тут зіткнулись два авто, одне з яких відкинуло прямо на людей.

Як зазначили в Управлінні національної поліції Закарпаття, 21-річний водій «Mercedes-Benz», разом з двома 19-річними пасажирками, рухався по вулиці Собранецькій, попередньо з перевищенням дозволеної швидкості.

На нерегульованому перехресті відбулося зіткнення з автомобілем «Renault Zoe», 48-річний водій якого не переконався в безпечності маневру та виїхав із другорядної дороги.

"Автомобіль «Renault Zoe» відкинуло на тротуар, де в той час знаходились пішоходи — 50-річна жінка та 23-річний хлопець", - додають у поліції.

Внаслідок ДТП травми отримали 5-ро осіб: водій «Renault Zoe», пасажирки «Mercedes-Benz» та пішоходи, які були доставлені до медичної установи.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування у справі триває.

Нагадаємо, у Рахові 20-річна дівчина наїхала на групу підлітків, відкрито провадження.


Коментарі

П
підкажіть

ПДР мають силу закону. Одна з перших статей - учасник руху може розраховувати, що інші учасники дотримуються цих правил. І тепер - « не переконався у безпечності маневру..», що це таке? Мав трукамом встановити, що пілот летить не 50(най буде 70), а 150? А може він і враховував на 150, а там було 200! І шо, водій зойки винен? Лем не зробіть і небитого битим, а з битого небитим!

Читайте також