У директора Мукачівського Аграрного коледжу виявили "липовий" диплом (ВІДЕО)

2
40

Знайшовся ще один підроблений диплом Львівського університету імені Франка. На цей раз - у директора Аграрного коледжу в Мукачеві Закарпатської області. Виявилося, диплом економіста, який вона надала - Львівський університет ніколи не видавав. Нагадаю, фальшивий диплом цього вузу був і у заступника мера Львова. Тему продовжить - Марина Коваль.

Валерій Воронов показує копію диплома, яку йому передали працівники Мукачівського слідчого відділу. У документі говориться, що директор Аграрного коледжу закінчила Львівський університет імені Франка та отримала вищу освіту за фахом "економіст".

Валерій Воронов, колишній працівник аграрного коледжу:

- Коли ми дали запрос у цей університет нам дали архівну довідку, де Балаж Надія Йосипівна ніколи там не вчилася і такий диплом не отримувала.

Маргарита Ладжун працювала в коледжі з кінця сімдесятих секретарем заочного відділення. Зараз на пенсії. Каже - директор прийшла сюди після закінчення школи - спочатку бібліотекарем, потім стала лаборантом.

Маргарита Ладжун, колишній працівник аграрного коледжу:

- Підняти її справу - там має бути виклики на сесію, на настановчі заняття. Там такого нема. Я сиділа із завкадрами - я ті всі документи бачила, все, і в її особовій справі такого не було.

З зібраними документами колишні працівники коледжу пішли до міліції. Тут порушили кримінальну справу.

Віктор Русин, начальник УМВС в Закарпатській області:

- Йшло слідство і коли прийшов запит із суда по заяві Балаж слідство не було ще завершено, на стадії розслідування кримінальної справи було скасована постанова про порушення кримінальної справи. Ми це опресували в апеляційний суд, апеляційний суд залишив в силі.

Суддя Мукачівського райсуду, який виносив рішення про припинення розслідування кримінальної справи, від коментарів відмовився.

Марина Коваль, кореспондент:

- Ми намагалися взяти коментарі у директора аграрного коледжу. За словами її підлеглих, вчора керівник була у відрядженні, а з сьогоднішнього дня - пішла на безстроковий лікарняний.

Не готові говорити і самі співробітники навчального закладу.

А ось студенти про директора відгукуються позитивно.

Адріана, студентка Мукачівського аграрного коледжу, 2010 рік:

- Ні, ні та де, не може бути такого. Викладала менеджмент - дуже добре викладала, завжди на парах була.

Побачивши, що ми спілкуємося зі студентами, до нас підійшов заст. директора коледжу Василь Попович. Сказав, що викличе міліцію і попросив - не відволікати учнів і персонал від роботи.

В обласному управлінні освіти кажуть, що про ситуацію з дипломом не знають. По телефону начальник управління повідомив - коледж безпосередньо підпорядковується Мінагрополітики. Тепер справжність диплома економіста-директора Мукачівського аграрного коледжу - може перевірити тільки Міністерство освіти.

Коментарі

С
студентка

хто захищає Балаж Н., то дуже помиляються своїми думками про неї.Нехай покаже які доходи вона отримує від держави і які в неї витрати на будинки , квартири, машини,які міняє кожен рік.Вже давно нею мала зайнятись прокуратура і міліція,але вони цього не бачать або не хотять бачити!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В
Ваня

Хто не знае подробиць про цю нахабну аферистку Балаж Надію то думають, що вона біла і пушиста, а на справді іі місце мало бути за гратами, бо таким особам не місце в учбовому закладі, де дають знання студентам

М
Могда

Шановні відвідувачі цього сайту повідомляємо хто такий Воронов-ЦЕ ВОРОНА-СУТЕНЕР,Який заставляв студенток з гуртожитка спати з дальнобійниками та клієнтами яких він приводив,якщо не погоджувались,бив.Бив і хлопців ,які мали його кормити поіти, штрафував за безпорядок,але за Який,САМ ВОРОНА-СУТЕНЕР сходив посеред коридору у гуртожитку ПО ВЕЛИКОМУ а потім заставляв дітей платити за порушення порядку.Постійно на роботі ЦЯ НАВОЛОЧЬ СУТЕНЕРСЬКА БУЛА П;яна.Дітей з угуртожитку кожен рано піднімав у півшостої і виганяв на двір бігати бо бачите йому КОЗЛУ так хочеться

А
Анонім

коледжанин 11.09.2011 19:37 | IP: 95.135.37.xxx Невістка з універа, ще не закінчила вчитись а вчить сама. І на пари не ходила і дома сиділа всіх розігнали ко не родичі. Треба мало- провірити шо знавуть ветиринари,зоотехніки... Але було мало-тепер ми учиме юристів, туристів. Якшо у Мамки фальшивий диплом, то які будуть мати другі студенти? -СЛУХАЙ ТИ НАВЧИСЯ НОРМАЛЬНО ПИСАТИ ,А ПАК ПИШИ!!!!!!!! ХЕРНЬОЮ НЕ СТРАДАЙ...ПОНЯТНО!!!!!!!!ЯРИНА ХОДИТЬ НА ПАРИ ТИ ДУРО КОНЧЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

:
:)

Захищають її лише ті, хто сам купив диплом але вже в неї. Таких дуже багато і доки вони тут як вірні собачки пишуть вона заробляє на крутішу машину і ремонт дачі

К
коледжанин

Невістка з універа, ще не закінчила вчитись а вчить сама. І на пари не ходила і дома сиділа всіх розігнали ко не родичі. Треба мало- провірити шо знавуть ветиринари,зоотехніки... Але було мало-тепер ми учиме юристів, туристів. Якшо у Мамки фальшивий диплом, то які будуть мати другі студенти?

КС
Колишній студент

Оце так!!! Оце пристрасті!!! Про Балаж не можу сказати нічого доброго ані поганого, так як в мене вона не викладала. Якщо доведено, що вона має диплом юриста, то це все пояснює. Навідь не уявляю, через що вона зараз проходить! Вважаю, що у випадку доведення закінчення юридичного факультету, багато хто має попросити пробачення. А от Воронов....знала, що це людина з гнилим нутром, але щоб всеукраїнського масштабу!!! Надіюся, що по закінченню пристрастей прокуратура візьметься за зірок тв-шоу від Мукачева Воронова та Ладжун, за надання брехливих свідченнь. Чи все так і закінчиться....у нас все можливо....

.
.

Тетяна Михайлівна, мені цікаво,на такому бруді куди ви маєте намір доїхати? Невже вас не мучає совість обливати нечестотами чесну Людину?

Л
л

А мені цікаво що за викладач в МДУ такий "спеціалість", таке лайно пише?

?
??????????

Надія Йосипівна здобула у Львівському університеті юриста а не економіста і закінчила навчання в 2005 році тому в архівній довідці і сказано що вона не навчалася на "економіста"! той хто вірить в таке лайно як Воронов і Ладжун то хай знають що від них смердить як з фекального джерела

К
Катя

Шановний "лев" не будьте впевнені в тому що диплом куплений не судіть других по собі!

А
Анонім

Воронов козел який іздівався над студентами....а Балаж Н.Й хороший директор ы викладач ы липового диплома вона не маэ..так що рот закрийте ви козли ы Ладжунка туорила баба рот закрий а Воронов козел!!!!!!!!!!!!!!!1

Л
Лев

і ще раз: навчала минулий рік,студентка МДУ,яка не мала закінченого освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра!ви заперечуйте,але багато хто знає! і тут не потрібно бути генієм законодавства)

Л
Лев

Так, мені моїх шкода,так як їх вчать серйозні і кваліфіковані викладачі(і це важко)....а ваших, тому що.....ну думаю зрозуміло!на цьому дискусія закінчена,бо ще раз ви про суд і диплом щось згадаєте,то я не видержу і почнеться розмова:а судді хто?і "непідкупний суд України"!П.С.суд за гроші і вам припише Оксфордський диплом,а коли йде пряма заява з університету,що ТАКА ОСОБА НЕ НАВЧАЛАСЯ в їх закладі,то причому тут суд якому заплатили за закриття справи....

В
Віка

погано ви володієте інформацією та погано знаєте закони,( тай йще як ви кажете ви викладач, шкода ваших студентів) без освіти бакалавра там ніхто не викладає, а це законом дозволено! І на рахунок коментуваня про "куплений диплом", передивіться УВАЖНО діалог, це я відкоментувала відразу. Для Вас можу повторити йще раз суд по цій справі був, нічого недоведено справу закрито!

Л
Лев

вибачаюсь за помилки це-діло техніки:(

Л
Лев

а ви і не сперечайтеся,томущо цією інформацією я володію чудово,так як маю пряме відношення до викладання в МДУ,і тут, вже навіть беручи тільки один факт про прийняття на роботу без належної освіти, особа має нести покарання.Вам смішно,а має бути навпаки! і як я не маю, слава Богу,відношення до аграного так ваша керуюча до Львівсько і диплом куплений,чомусь це і попереднє ви не коминтуєте.....

В
Віка

я навіть не хочу з вами сперечатися чи шось вам доводити. Мені смішно читати те шо ви пишете, адже ви постороння людина, стверджувати інформацію якою ви самі навіть не володієте бо немаєте відношення до коледжу, з вашого боку це м'яко кажучи не розумно. І повірте я не близька людина ( ці висновки ви напевно зробили, виходячи з того, що моя думка йде в розрі з вашою)

Л
Лев

я написав близька,а не знайома і повірте людина,яка там працює,може багато чого розповісти і це не побрехеньки,а така правда що інколи розповіі вводять в шок! ви вигороджуєте вам близьку осбу,а я незалежно і з відкритими очима дивлюся на це все,тому зрузуміти вас можна!

Л
Лев

:))я не ображаю,а роблю висновок!ось факт,чи не викладачка чогось там незакінчивши навіть бакалаврат викладала в закладі??такого закон не предбачує,і не дозволяє,і чого Львівський не підтвердив диплом пані директриси?ще шось???і в коледжі бути не треба,достатньо розповідей тих кому діватися нікуди і роблять або вчаться там,але так,був але бути це одна справа.....

В
Віка

я за правду, і доведені факти. І нічого тут розкидуватись фразами "тупізм і деградація" зауважте, я Вас не ображала! Можливо це Ви за "Тупізм і деградацію" раз судите не володіючи інформацією (перебрехні вашої знайомої то не інформація). Ви в технікумі хоч раз були?

Л
Лев

так я хочу стати новим керівником)))) про той що Львівський універ підтвердив, що така особа в них не навчалася!!! просто гроші рулять,не хвилюйтеся все буде ок!да взятки то норма,я навчався в Ужну тому знаю,що це...... але всьому є межа,а в цьому випадку її не видно! знаю,так як у нас місто не Київ,і близька людина тепер працює там,розповідає цікаві речі,хоча сама влаштувалая на роботу по-блату,тому факт є факт всі крутяться,як можуть це-НОРМА!але коли вас і ваших дітей вчать такі ж діти які самі вчаться(ще й слабувато)або закінчили той же аграрний,а потім десь заочно вчилися....думаю ви розумієте про кого річ) мені всерівно ви за тупізм і деградацію,це ваш вибір!

В
Віка

і про який підтверджений факт "лівого" диплому Ви говорите??? передевіться уважно це відео,суд був справу закрили, нічого не довівши!

В
Віка

Лев а Ви така обізнана в справах коледжу людина? Вчому полягає "нелегальніть" влаштованих на роботу її родичів? Від ваших коментів виникає враження шо Ви заінтересована особа, а це викликає підозри, або якшо ви людина постороння як Ви можете судити????

С
Степан

Чому не говорять про інші навчальні заклади де сесія обходиться у 1000 у.є., а за маленький коледж де 600 грн. і це не доказано в попереднє доказано!!!!!!!!!!

Н
Настюха

Я просто в шоці людина все життя вчиться, а тут старий маразматік так легко заплямовує їй репутацію і багато людей в це вірять!!!!! Та я думаю хто знає хто такий Воронов у це не повірять!!! Воронов скотина на кладбище пора!!!!!!!!!!!!!

К
Катя

Надія Йосипівна молодчинка що не впускається до рівня Воронова! Не пише про нього гадості! Я вчилася в сільхозі і робила там! Класний колектив тільки було одне гниле яблуко Воронов!!!!

Л
Лев

Віка,тут не йде мова яка врна людина,а спеціаліст....я не кажу що Ладжун і Воронов супер класні,всіх гнати в три шеї!!!але тут говориться про ті взятки які бере директриса,як що будете запиречувати то тільки розсмішите всіх,ще й підтверджиний факт про лівий диплом,цей факт перше про що потрібно говорити,а не яка вона людина!!!і студенти завжди люблять тих від кого можна відкупитися і хто не псує нерви))) а + попробуйте довести що багатьх родичів і близьких вона працевлаштувала на нелегальній основі!!!!

В
Віка

і йще хочу додати, що Надія Йосипівна прекрасний директор, а це думаю більш видніше студентам які там вчилися і навчаються , а не постороній людям, які обговорють її, немаючи ніякого відношення до коледжу!

В
Віка

Валерій Воронов старий маразматік, який вже незнає якими методами мститися за своє звільнення (звісно деж він тепер стільки здере грошей як зі студентів в коледжі). Всі студенти які вчилися коли він йще працював в коледжі повірте м'яко кажучи про нього хорошого слова ніколи не скажуть, всі знають яким він був про це можна дуже довго розказувати. Магдалина Ладжун таж сама історія. Я просто не можу зрозуміти як журналісти такого популярного телеканалу як ІНТЕР можуть викладати в ефір такі не достовірні та неперевірені факти!Можливого їм хоч трохи треба було дізнатися про тих хто їм такі факти викладає (Воронов і Ладжун), і зрозуміти від яких людей вони беруть таку інформацію, а не вісвітлювати лиш одну сторону.

Л
Лев

http://ua-reporter.com/novosti/105035 тут є ціла повість про її подвиги,а навіть якщо мститься Воронов,то липовий диплом,взятки і несанкціоноване працевлаштування(це ще не цілий список)є також підставою для покарання,і тут вже тот "ужасний домагатєль",пожилих років,і його план мєсті не при ділах)))

Л
Лев

ну можливо диплом вона має,але не Львівського універу це точно)ще й з людьми поводиться погано,а те що аграрний став домівкою для ввсіх її сватів,братів,кумів та інших родичів це факт,вже не говориться що вони без належної освіти викладають! але шкода що її відмажуть,як вже не раз це робилося)

С
Саша

Всі несвяті, Воронова вигнали за те, що він грошима з гуртожитка неділився, які платили студенти за проживання... А хоча Воронов норм мужик був, хоть порядок був...

У
Ученица

Народ схаменись цеж бувші викладачі вони пенсіонери ,відробили своє. Нехай дають молодим робити а не займатися дурницею. не мають роботи?

У
Ученица

Валерій Воронов, колишній працівник аграрного коледжу іздівався над студентами, малотого по слухам він розбив вікно в коледжі. Тепер мститься зате що його вигнали з роботи.

Н
народ

не переймайтесь після ІНТЕРА розберемось

В
Ваня

Воронов бухав по чорному!!!

Д
Дан

Аноніму!!!По-перше,навчіться нормально писати!!!А якщо ви ще й до коледжу маєте якесь відношення,то це просто жах,які там кадри!!!А по-друге,диму без вогню не буває!!!Правильно!!!Всіх потрібно перевіряти.Накупляли дипломи,і рівняються до тих,які роками вчилися,і проходили через всі студенські труднощі...

Г
Гість

а де відео???

А
Анонім

нєфіг вам робити усім!!!!...диплом она має полюбому...на скільки я знаю десь 4 ...і до тепер учиться....а то шо Воронов а уволили із-за домагань до учиниць за то нико нич не говорить да???....він наверноє просто хоче помститися!!! сволоч!!!

Читайте також