У Есені святкували День села

12
0

та обирали найгарніших дівчат

Село Есень в Ужгородському районі Закарпаття вміє святкувати. І не дивно, що черговий День села зібрав численних гостей не лише з району та Ужгорода, а й із-за кордону.



Тепло вітали есеньців сільський голова Ференц Ковач, заступник голови районної ради Степан Мацко, голова КМКС Міклош Ковач, підприємець з Чопа Ласло Палко, депутати райради Ференц Йонаш та Йосип Беллак.



Почесним гостем був і Жолт Молнар з Угорщини, який допомагав у виготовленні символіки села. Священик Атілла Балог відправив літургію у місцевому храмі за успішний розвиток Есені, здоров`я ії мешканців. На концерті порадували відомий далеко за межами краю танцювальний колектив `Ритм` під керівництвом Тібора Сабо, маленькі артисти з місцевого дитячого садочка `Сонечко`.



Великий інтерес викликав конкурс красунь. У молодшій віковій групі найгарнішою й найкмітливішою обрали обрали Ванессу Шивак, серед старших дівчат - Мартіну Кісарі. Шанувальники футболу мали змогу повболівати за своїх на матчі між есеньською та оноківською командами. Перемогла дружба. Гра закінчилася з нічийним рахунком - 0:0.



День села запам`ятається нам всім надовго. Тим більше, що було відновлено символ села - крилатий орел `Турул`.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також