У Фастові затримали мешканку Закарпаття, яка перебувала у розшуку з 2007 року

11
0

Нещодавно на вокзалі станції Фастів міліціонери затримали 28-річну ромку, мешканку Закарпаття, яка викрала мобільний телефон.

Вештаючись по вокзалу, вона шукала собі «подругу по-чарці». І таки знайшла. Тож дочекавшись, коли напарниця  дійшла до кондиції, вона таємно проникла у її сумку і витягла звідти мобілку, а потім швидко і непомітно розчинилась у натовпі.

Виявляється, злодійка з 2007 року  розшукується Чопським судом за скоєння грабежу. Тоді, так само як і цього разу вона підпоїла свою «жертву» і обікрала її.  Залишатись на батьківщині було небезпечно, тож покинувши семирічного сина на батька, вона приїхала «на заробітки» до столиці. Та й роль матері ромці не надто личила: полюбляла  випити, жебракувала, збирала пляшки, металобрухт.

Вона діяла за заздалегідь  розробленим планом. На вокзалі обирала собі «потенційну жертву», підходила, знайомилась, представляючись вигаданим ім’ям, входила у довіру, а потім обчищала  наївних пасажирів, як липку. Переважно обирала чоловіків з периферії, які повертались додому із заробітків.

Міліціонери підозрюють жінку у скоєнні більше десяти крадіжок і звертаються до громадян, які стали жертвами пройдисвітки звертатися за телефонами у Києві: 044-465-16-02.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також