У Google Play з’явився мобільний додаток, що нагадуватиме про «пересічку» (СКРІН)

12
5

Поки додаток працює в тестовому режимі, але закарпатці, що мають телефони з операційною системою «Андроїд» можуть його вже спробувати.

Мобільний додаток називається «Календар перетинів кордону».

За допомогою GPS програма фіксуватиме останню «пересічку» і нагадуватиме власнику автомобіля з іноземною реєстрацією про те, коли треба знову перетнути кордон. Термін між «пересічками» користувач зможе обирати сам – 3, 5 чи іншу кількість днів.

Нагадаємо, нещодавно на КПП "Ужгород" активістам виділили окрему смугу для "пересічки", а на КПП "Солотвино" та "Вилок" прибрали бетонні бордюри, що заважали «пересічникам» розвертатись.

 

Коментарі

В
Вася

Секта пятого дня))))))

КБ
Крутий бидло-піпер

Йой, тать є така програма! Мені каждііпять дну з мобілки "пересічка" скручена з трьох пальцю ускакує. А телефон начав иншак звонити. Піпкать: "Пушов на х...й! Пушов на х...й!". Дуже удобний сервіз!

5
55

редактор і автор данного опуса,ви обоє тупоє гавно.де там в программі про пересічку хоть слово?обична напоминалка..феєричні дoлбoйoби...і хоть стирай цей комент,хоть нет,суть не міняєся,ви УГ-унилоє говно,як і цей жовтий кончений балогожополизний сайт

GP
Google Play

Тепер треба куповати андроїд і вступати всекту пятого дня

К
Кот

Но се ай завтру іду купувати андроїд смартфон.

Читайте також