У Генштабі таки підтвердили про ще одну хвилю мобілізації

6
11

Про це заявив начальник Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних сил Ігор Воронченко.

За його словами, Міноборони таки планує чергову хвилю мобілізації громадян в армію в лютому-березні 2016 року.

Але мова не йде про 40 тисяч осіб, а менше, повідомляють "Українські новини". 

Ігор Воронченко також розповів і про терміни мобілізації та підтвердив, що цього року її не буде. 

"Швидше за все в лютому-березні", – сказав він.

Коментарі

К
к

й балогу поцілюйте у гузицю,тому уроду тоже войну усе треба,виступав за мобілізацю..а ви долбойоби за нього голосували..тому всі збирайтеся й пиздуйте у ями

П
Патріот

Коментатори - не скигліть. Ви ж самі так хотіли, хто не ви за Порошенка блок голосували. Закрили писки і тихо, колисьте галочку напроти Солідарності клали, тоді думати треба було. Так вам недобре, так звідки тоді провладна партія отримала в купі майже 20%? Що і туй Путін винуватий - ми винуваті, терпіть 5 років і іздихайте нахер. Може Рата про електорат й грубо сказав, але в чому він неправ?

В
Ветер

Конечно мы патриоты своей страны.Все дружно пойлем в армию отдавать долг стране.А страна нам в ответ 3000 гривен зарплаты.Кого недай Бог убьют.Кто придет калекой и инвалидом.Тысячи сирот.Вдов.А в замен Яценюк и Порошенко поднимет в очередной раз тарифы.Налоги.Поднимут цены.Налог на воздух и снег.Давайте все дружно защищать эту сволочную власть.

М
Мукачево

Порошенко став президентом завдяки обіцянці швидко припинити війну. і що? Владі не вигідно дипломатичним шляхом вирішувати проблеми та знаходити компромісні рішення. Під соусом війни легше тягнути гроші від західних держав. А люди для них просто витратний матеріал...

І
Іван

Маскалі казали ще в серпні що га Україні зимою буде сьома хвиля мобілізації , але харант нагло брехав що не буде, до виборів і чути не було про мобілізацію, чим пройшли вибори про все забули. Про безвізові закони не модуть проголосувази зато про мобілізацію всі одноголосно.

Р
русин

Што исе за власть!Менти, які від 40 роківсидять на пенсіі,т.е. на нашій шиі,і ми на них робиме,балдіють ,а ми маеме іти на східний фронт!,і лишати вдовамимолодих жінок і діти сиротами! Геть такуБАНДУ!

ГВ
Ганьба Васиь

Ну все правильно вибори ж пройшли.

6
666

Це точно. Не вміють з людьми по людськи, то ліпше най не лізуть.

В
віталька

Ну, звичайно солдат-срочників, яких будуть заставляти їздити поночах по селах і ловити дітваків-розстрілювати не будуть, скоріше за все будуть лупашити мусорів, які за ними будуть прятатися.Хоча, людям, у яких будуть нагло забирати малих і в очі говорити що їх дітей отправлять в донецк під маскальські ГРАДи (факти, що мали місце в хустському районі і не лише там) буде уже насрати кого вішати.

У
Українка-мати.

Всіх синків чиновників, депутатів ВР, міністрів...першочергово мобілізувати!

У
Українець

Хай порох свого сина в АТО на передову дае!

Читайте також