У героїв 128-ї бригади планують відібрати трофейний танк Т-72

19
7

Російський танк, який бійці 128-ї гірсько-піхотної бригади відбили у бойовиків в Дебальцеве, хочуть перевести в штат 1-ої танкової бригади. Про це 112.ua розповів командир батареї 128-ої бригади з позивним "Барон".

За його словами, танк був поставлений в штат бригади і зараз знаходиться в Артемівську. А сьогодні надійшла інформація, що, нібито за наказом начальника центру контрбатарейного управління, танк повинен бути переданий в штат 1-ої танкової бригади.

Бійці, 128-бридады віддавати трофейну техніку не мають наміру. "Це трофей, ми хотіли забрати його собі. Люди стрались, це важливо нам як пам'ять", - сказав Барон. "Нас тут п'ятеро, і ми не збираємося танк нікому віддавати. Ми готові підірвати його, але віддавати не будемо", - сказав боєць.

Нагадаємо, що за рішенням уряду, за захоплення ворожої техніки бійці повинні отримувати преміальні, однак, за словами "Барона", документи на танк в якості трофейного не оформлялися.

Російський танк бійці 128-ї бригади захопили в Дебальцеве ще 6 лютого і вивели його в Артемівськ.

Коментарі

Р
Редакція

Будь які посилання на інші сайти заборонені

В
Ваня

Мукачево.нет я думав шо сайт патріотичний але нажаль помелився! я скидував дуже цікаві силки в коментах які кацапню і російську пропагану ламали то ви чомусь їх видалили!???

А
Адм

Коли вже будут банити кацапських свиней, котрі під різними ніками, пишуть свої гнилі пости з гугл перекладача під кожною статтею?

U
UkranTrianon

.....................................prodolzenie sleduet

С
Сибиряк

Правда Це українська брехня про великі втрати російських військовослужбовців. Особисто не знаю жодного факту. Може гинуть у вас одні буряти (я не бурят)? А біженці в нашій родині є. До далеким родичам встигла баба втекти від українських військ. Її будинок напевно розграбований і награбоване поштою в закарпаття перенаправлено. Користуйтеся на здоров'я. Бог вам суддя.

Ф
Ферій

В армі1 накази виконуються , а не обсуджуються.Не встигнуть віддати наказ і пішло по телефонам МТС інформування для батьків та преси.А МТС працює і для ворога.Навіть тупий шпигун зніме інформацію не виходячи з кафе завдяки МТС.

ПТ
Против Тупизма

Наши замутили один танк,а на ютубе когда посмотришь сколько наши подогнали русским то это полная жопа.Этот танк среди того даже не заметен.

Читайте також