У голосуванні за найзакоханішу пару виграють усі?

13
0

Пристрасті навколо конкурсу до Дня Святого Валентина на порталі «Мукачево.net» закипають.

Уже четвертий день триває голосування за найзакоханішу пару, яке ініціювали інформаційно-діловий портал «Мукачево.net» і заміський ресторан «Княжий».

В голосуванні беруть участь 7 пар та одна дівчинка, яка кохає за двох.

Пара №1 Микола і Наталка: Ми разом вже понад 3 роки. Разом навчалися в університеті, там і почалася наша історія кохання (яка буде тривати завжди! Ми щиро впевнені!). Тепер, на жаль, бачимося не дуже часто (тому що живемо у різних містах), але вихідні завжди проводимо удвох! Щасливі разом…Як все ж таки добре, коли є споріднена душа, коли можна ділити щастя на двох, коли можна просто кохати.

Пара №2 Діма і Таня: 2-го лютого Нам виповнився рочок : ) За цей час ми гуляли, цілувалися, танцювали під дощем, кусалися, билися подушками, купалися в річці, сердилися один на одного, сварилися, мирилися, тоді знову... цілувалися, гуляли і... До речі, не забудьте проголосувати за нас, і, обіцяємо, ми добряче повеселимося 14 лютого в Княжому)

Пара №3 Вова та Іра: Познайомились ми в коли пандемія свинячого грипу охопила всю країну, але навіть ця смертельна хвороба ніяк не змогла притупити наші взаємні почуття та перебороти бажання до до такого жаданого поцілунку коханої людини.

Пара №4 Віталік та Віка: "Життя та Перемога"...ось такий тандем ми мимоволі створили разом.

Пара №5 Оксана і її нерозділене кохання:  Як пощастило дівчинці в сімнадцяь, В сімнадцять гарних неповторних літ. Вона в житті зіткнулась з неприємістю: хлопчина їй не відповів взаємністю. Ти не дивись, що дівчинка сумна ця. Як пощастило дівчиці в сімнадцять. (Л.Костенко)

Пара №6 Сергій і Люба: Він прийшов працювати програмістом, вона працювала бухгалтером. Чи було це кохання з першого погляду не береться сказати ніхто, але вже шостий рік вони разом. Як і у кожній сім’ї, життя наче хвилі гірської річки – то вирує то трохи вщухає. Ще три роки назад вони несамовито кохали один одного, але їх любов обірвалась. Тепер Сергій і Люба кохають несамовито іншу людину – маленьку

Пара №7 Вася і Ліля: Закоханнi як 9 рокiв тому. А плiд нашого кохання синочок i донечка. Ми закоханi :) Кохання - це ми, мов діти вночі. Кохання - батьки, щасливі усі. Кохання - це дім, де в щасті є ми.

Пара № 8: Діма і Оксана: Познайомились у «Вконтакте». Спершу просто переписувалися, потім зустрілись і зрозуміли, що створені один для одного. Навчаємося обоє у Рівному. Перший зустрілися, коли Оксана приїхала на сесію для заочників. Важко було будувати відносини на відстані, але спільними зусиллями ми це все пройшли, і зараз в нас усе добре. Відстань не проблема. Зустрічаємось вже 1 рік і майже 3 місяці

Обирайте найзакоханішу пару прямо зараз.

Як стало відомо редакції порталу «Мукачево.net», ресторан «Княжий» готує для усіх учасників конкурсу приємні сюрпризи, а для переможців – вечерю на двох та участь у закритій вечірці «Love is…»

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також