У голови Закарпатської облради - ні авто, ні квартири, ні бодай клаптика землі. Усе на рідних (Документи)

11
7

Слідом за головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москлем, свої статки за підсумками 2015 року показав і Михайло Рівіс.

Згідно з декларацією про доходи, Михайло Рівіс заробив у 2015 році майже 168 000 гривень. Окрім зарплати у цій сумі також матеріальна допомога і спадщина. Усе це вказано на другій сторінці декларації. Усі решта сторінок - порожні.

На голові Закарпатської облради нема ні авто, ні квартири, ні земельної ділянки, ні бодай гаражу чи квадроцикла, як у Геннадія Москаля. Усе записано на рідних.

Коментарі

П
Піштіко

Не переживайте в 2017 уже всё у нього є і 11 ділянок з будинками і 4тири автомобіля

ВБ
від бувшого колеги

Питання до РІВІСА. Чому такі жебраки йдуть до влади ??? Я вже не говорю. що йдуть працювати. бо дураку понятно, чого лізуть до влади. щоб ще більше нагребсти, вкрасти. Я з ним працював в митниці, так він з Андрійцьом навипередки змагалися, у кого крутіше авто. А контрабанда біля нього квітла, всі схеми знає і і його кругом пальця не обведеш. А ще взяв своїм рупором тоже бувшу прапцівницю з Чопської митниці Сенгетовську. яка розхвалює і бреше про нього.Пів Хуста скуплено ним.

М
мішка

і як сегінь Рівіс каждий день на маршрутці добираєся на роботу з Хуста?

А
ал

Рішення дуже просте повинно бути обов'язкове декларування доходів та витрат. Всіх. А так виходить що багато народу показують мінімальні доходи, отримують субсидії - от вам і ціна на газ. Поки у суспільстві не буде різкого неприяття тих хто не платить податки - нормально не буде.

E
esf

балога зато всьо має...жона його тоже всьо має...

ДБ
до Балога

не маеш бабла, продай тещину восьмерку

Б
Балога

И мы обнищали. Как за газ будем платить?

Читайте також