У Грозному продовжується сутичка між бойовиками та поліцією. Проходить спецоперація (ФОТО, ВІДЕО)

10
11

Крім того, там вже оголошено режим контртерористичної операції.

Від рук невідомих озброєних людей загинули п’ятеро поліцейських. Нападників заблокували у Будинку преси, розташованому неподалік будівлі уряду.

Детальніше - у сюжеті ТСН.

Крм того, бойовики вже встигли опублікувати своє відеозвернення. 

Коментарі

Ч
Черрі

Малано-америкоси, окрім трагедій в Югославії, Іраці, Лівії, Афганістані, Сирії, організували в Україні обидва майдауни. До чого не торкнуться ці глобалісти=сатаністи - там розруха і хаос. Піндостан не зацікавлений і в існуванні процвітаючої слов"янської України. Такі коментатори, як "Бачі" чи зазомбовані дегенеративною пропагандою, чи просто "включають дурака".

Б
Бачі

КРЕМЛЕВСКАЯ ХУНТА карает настоящих чеченских борцов за свободу. Карает неумело но беспощадно, убивая по пути мирных и уничтожая города? Почему "пиписько" не садится с представителями "чеченского мира" за стол переговоров!!!

Б
Бачі

Редактори газети - путіни!!!

М
Михайло

Відверто антиарійський телеканал ворога українського народу Коломойського "1+1" не може нарадуватися черговим жертвам чергової "революції гідності".

А
Антиглобо

Схоже, агентура Піндостану організувала "чеченський майдаун".

ДГ
Дед Грабар

Для Бачи и Вуйко. Вы и сами знаете, что никакие это не борцы за свободу. Моджахеду без разницы кого резать: Вуйко с полонини, Бачи с Закарпаття или Ивана с Москвы... Не пишите ерунди.

Б
бачию

может потому что жид вальцман не садиться за стол переговоров с детьми , стариками и женщинами донбасса и луганска, которые каждый день гибнут в этой звезднополосатой черножопым замученной войной?

G
GFYLJHF

...

ОІ
От і вся дипломатія

Если наш, то разведчик, если ихний, тогда шпион.

ВЗ
Вуйко з полонини

Ганьба прокремлівському сайту, який називає борців за свободу Ічкерії бойовиками, а кадирівськіх псів-палачів, що заливають кров"ю Україну і Ічкерію гордо іменує "правоохоронцями"

М
Муджабачи

Слава ополчению Чечни! Смерть кремлевско-кадыровской хунте! Бейте путинскую хунту без жалости. Свободу Кавказу!?

Читайте також