У грудні на КПП "Лужанка-Берегшурань" відкриють термінал для каміонів

10
6

На початку грудня 2016 року планують завершити будівництво вантажного терміналу у пункті пропуску «Лужанка - Берегшурань».

Про це йшлося 24 лютого, під час зустрічі Заступників Прикордонних Уповноважених України та Угорщини. "Наявність такого терміналу надасть змогу більш ефективно здійснювати пропускні операції на кордоні наших держав", - зазначають у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, що про будівництво вантажного терміналу на КПП в "Лужанці" йдеться не один рік. Однак лише у травні минулого року з боку Угорщини було виділено необхідні кошти в рамках Програми Інструменту європейського сусідства й партнерства (ENPI).

На розбудову інфраструктури у 2016 році Угорщиною виділено 80.958 євро (24 967 953 форинтів). Про це йдеться у документі за підписом Міхая Варги, міністра економіки Угорщини.

Відкриття вантажного терміналу заплановано 6 грудня 2016 року. Хоча як він буде працювати ще не відомо, адже для цього слід також збудувати об'їздну дорогу для вантажівок навколо Берегова. Наразі через пункт пропуску здійснюється лише автомобільне та пішохідне сполучення.

Коментарі

Т
Трубошат

Фури через Белебово їздити може і не будуть но зато в загоньі легкових на мадярскій стороні в грузовому терміналі небуде. а то заїдуть штук 10, прийде пацик в спортивці адідас, порішиє з мадярами. легкові повезли контрабанду в україну а далбнобойщик чекає коли вже мадяр оформить...

B
betonus

Аби не мадьяри, то не було б і терміналу, тепер хай вони ще на об'їздну кругом Берегова дадуть та ще на ремонт паланківського моста у Мукачеві. Чекаємо.

МН
Мустафа Н.

Працівниками УЗЕ в З/о, Національної поліції виявлено цех по виготовленні фальсифікованої мінеральної води ПП "Синевир-К" (Поляна квасова, Лужанська, 3, у пластмасовій бутилці). Цех знаходиться на території Свалявського ХІМКОМБІНАТУ по вулиці Мендєлєєва, 1, м. Свалява, організатором є Лемішка Ігор і гр.Чепа Володимир, адвокат Посоленик (колишній прокурор), воду привозили із річки, утримували у бочці з під розливу ацетату, антисанітарія зашкалює, грибок по всіх станках, у воді ймовірно попередньо бак посіви що є смертельним для життя і здоровя людини. 17.02.2016 року о 15.30 суддя Ужгородського міськрайонного суду Сарай Алла Іванівна (жінка власника Вопаків) іменем України вилучене майно повертає і дозволяє бандитам розливати сурагат. Вказана вода реалізовується у ТЦ "Дастор", на ринаках Ужгорода та в інших областях України. Вирішував питання та закриття справи Роберт Горват та зелені франкліни (власник Дастора, нардеп).

Б
Берегівчанин

Но всьо, кониць Берегсазу, об’їзної ниє, фури підуть через центр вароша.

Д
Дальнобой

Дуже радий,побiльши би таких перетинiв,ато стоiш на кордонi,та не знаеш коли проiдеш,бо потрiбно стояти в черзi по 4, 5 годин,а так буде простiше та скорiше

Н
Неймар

Йойойойой...ще того там не хватало...

Читайте також