У японців новий хіт - криві зуби (ФОТО)

19
0

Думаю, ні для кого не секрет, що у японців і представників «Західного світу» поняття про ідеальну красу, м'яко кажучи, не збігаються. Ні, навряд чи американські або російські хлопці та дівчата мають щось проти великооких (і не тільки «очі») красунь у гарненькою шкільній формі, як з мультфільмів-аніме.

Але все це велика кількість, котячих вушок і дивна вулична мода - для нашого середньостатистичної молодої людини вже явний перебір. Від жителів країни цунамі і квітучих сакур всі чекають якогось креативу та дивацтва. І вони не розчаровують. Отже, доносимо до вас останній модний писк серед молодих азіатів: «маст-хев» нинішньої зими - криві зуби!

У нашому розумінні, головне завдання дантистів - зробити «інтер'єр» рота пацієнта здоровим і красивим. У японців же зовсім інша думка з цього приводу. І якщо природа нагородила вас ідеально рівними перлинно-білими зубами, не турбуйтеся: ви завжди можете звернутися в одну з клінік Токіо, де фахівці виправлять цей сумний дефект всього за 400 доларів.

 

Спеціальні процедури по викривленню посмішки в Японії - справжній тренд. Молоденькі дівчата і хлопці-оригінали платять значні суми, щоб похвалитися перед друзями Yaeba - випирають передніми зубками (на японському Yaeba - «подвійний зуб») і неправильним прикусом. І хоч вся ця «кривизна» - всього лише керамічні кліпси, які тимчасово кріпляться стоматологами на рідні 32, виглядає оскал після косметичної операції аж надто натуралістично.
 
Найпопулярніші з кривих зубів Yaeba - гострі, подовжені і випирають ікла на верхньому ряду. На думку японців, така «прикраса» надає дівчатам схожість з котиками, додаючи їм тим самим жіночності, а, отже, і привабливості. Та й взагалі, панянки з недосконалими посмішками виглядають набагато живіше і натуральніше, ніж глянцеві моделі з обкладинок Західних журналів. Знову-таки, згідно з японським уявленням про красу. Напевно, вся справа в тваринному магнетизмі.
 
Новації в сфері краси для Японії - звична справа. Всілякі електронні девайси проти мішків під очима або виправлення недосконалої форми носа - це, звичайно, чудово. А от почали миловидні японочка сексуальніше і привабливіше з новою посмішкою Yaeba чи ні - велике питання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також