У Ярослава Бисагу стріляли тричі

30
12

І партнери по бізнесу, і рідні переконані, що 42-річного керівника компанії «Омега-Автопоставка» вбили через бізнес.

Невідомий вистрілив у харківському ресторані "Мисливський двір" тричі, вдалив був тільки один постріл. На місці вбивства знайдено пістолет "Форт" з глушником, перероблений під бойовий.

Фірма "Омега-Автопоставка", якій Ярослав володів в рівних частках разом з депутатом облради Юрієм Дудиревим, є одним з найбільших українських продавців шин і автозапчастин. За інформацією видання Forbes, в 2011 році виручка компанії склала 2,4 млрд грн, а прибуток - 31 млн грн. З «Омега-Автопоставка» працює кожен другий підприємець України, у якого є автомобіль або трактор.

На даному етапі компанія захопила весь ринок, адже у хлопців гарні зв'язки з виробниками запчастин, розвинена логістика.

Як розповіла родичка сім'ї загиблого, у бізнесмена Ярослава Бисаги залишилися дружина і 13-річна дочка. "Діана навчається у Швейцарії, якраз приїхала додому на канікули", - розповідає жінка. Вона запевняє, що Ярослав Бисага був дуже доброю і чуйною людиною, до якого можна було звернутися за допомогою з будь-якого питання.

Коментарі

Ч
Читач

*Мукачівець* і *Мукачівцю* - це два дибіла. По іншому іх не назвеш. Їхня хвороба це *Синдром Миколи Старости Жаливи*.

М
Мукачівцю

І ще. "Статус депутавтів місцевих рад" ...Депутат місцевої ради здійснює свої повноваження, не пориваючи з виробничою або службовою діяльністю. Але депутат, який обраний секретарем сільської, селищної, міської ради, головою, заступником голови районної, обласної, районної у місті ради, працює у відповідній раді на постійній основі і не може суміщати свою службову діяльність з іншою роботою, у тому числі на громадських засадах (за винятком викладацької, наукової та творчої у позаробочий час), займатися підприємницькою діяльністю, одержувати від цього прибуток, якщо інше не передбачено законом. Цього Вам достатньо для "підкріплення" моїх слів?

М
Мукачівцю

Відповідно до ч. 2 ст. 42 Конституції України, законом обмежується підприємницька діяльність депутатів, посадових і службових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Так, згідно зі ст. З Закону України "Про статус народного депутата України" від 17.11.1992 р., народний депутат не має права займатися будь-якою, окрім депутатської, оплачуваною роботою. Відповідно до ст. 6 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" від 11.07.2002 р., депутат місцевої ради, обраний секретарем сільської, селищної, міської ради, головою, заступником голови районної, обласної, районної у місті ради, працює у відповідній раді на постійній основі та не може займатися підприємницькою діяльністю. Тобто, Мукачівцю, депутати місцевих рад можуть займатись підприємницькою діяльністю, якщо вони, як я і казав, не працюють в апараті ради (секретарем, головою, заступником і т.д.) І крапка!

ПЧ
просто читач

Однозначно Ярослав Бисага був освіченою людиною.Судячи із даних попередньої статті,будучи студентом заснував із товаришем компанію.Не кожен в молоді роки може досягти таких успіхів у бізнесі,голова була на плечах.Не починав із кримінала.А почав із застосування своїх знань на практиці.Шкода коли ідуть із життя успішні люди, а ще страшніше коли ідуть не своєю смертю,коли таких просто убирають конкуренти. Співчуття близьким і рідним покійного.

ПО
Партнер Омеги

Сі два мукачівці майже прописані у Чікошови. Може там імили свободний вайфай та матюкаються єден на другого. А порядні люди втратили сина, чоловіка і батька.А ви сомаршняк про депутатів пишете.Мої співчуття всім рідним, близьким і знайомим ЯРОСЛАВА.

М
Мукачівець

Конституцією України та Законом України "Про підпри­ємництво" для певних категорій громадян встановлено за­борону на заняття підприємництвом. Не можуть займатися підприємницькою діяльністю депутати, військовослужбов­ці, службові особи органів прокуратури, суду, державної безпеки, внутрішніх справ, державного арбітражу, держав­ного нотаріату, а також посадові та службові особи органів державної влади та управління й органів місцевого само­врядування, які покликані здійснювати контроль за діяль­ністю підприємств. Проте ця заборона не поширюється на членів їхніх сімей. І крапка. Ваше трактування нічим не підтверджене.

М
Мукачівцю

Дана стаття Конституції стосується в даному випадку тільки депутатів Верховної Ради України, бо вони отримують заробітну плату за свою роботу, та депутатів місцевих рад, які працюють в апараті даних рад. Всі інші депутати місцевих рад (Обласної, районної, міської, сільської) не отримують зарплату за свою роботу, тому можуть працювати на іншій роботі і займатись приватною діяльністю.

М
Мукачівець

Не заборонено? Та ну? Читайте і шануйте букву Закону, і тоді буде в країні порядок! Відповідно до ч. 2 ст. 42 Конституції України, законом обмежується підприємницька діяльність депутатів, посадових і службових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

М
Мукачівцю

Депутат облради має право вести бізнес чи займатися іншою діяльністю.

П
Піпо

Люди!!!!!!!!!! Тать не про то мова!!!!! Нашто се на люди указувати?????? Де ми жиєме!!!!!!!!! ?????????

М
Мукачівець

Співвласник депутат... а хіба по закону депутат має право вести бізнес? Бог палицьов бити не йде...

С
Синдбад

Депутаты занимаются бизнесом, отбирают у других, крышуют. Хорошо быть в Украине депутатом, а другим каково?

Читайте також