У іршавському ДПІ провели день відкритих дверей

10
0

Днями, у ДПІ в Іршавському районі відбувся День відкритих дверей для майбутніх платників податків.

Зустрічав учнів  9-11 класів Ільницької ЗОШ  в.о. начальника інспекції Сергій Петрович Ігнатенко. Він провів цікаву екскурсію приміщенням ДПІ,  розповів про нові сервіси Міністерства доходів і зборів України, зокрема, про роботу Центру обслуговування платників податків.
     Діти дізналися про комфортні умови для платників, побачили у дії зручні сервіси з видачі довідок, приймання звітності та надання консультацій. Учні мали змогу ознайомитися з роботою усіх структурних підрозділів інспекції: від відділу інформатизації процесів оподаткування до відділу податкового аудиту, особисто поспілкуватися з фахівцями інспекції та платниками податків.
 

Сергій Ігнатенко розповів майбутнім платникам про головні завдання Міністерства доходів та зборів України, систему наповнення бюджетів усіх рівнів, поділився власним досвідом роботи. Було зазначено, що робота в системі Міндоходів непроста, але дуже цікава і престижна. Саме тому щороку учні та випускники шкіл стають студентами Національного університету державної податкової служби України.

Продовжуючи бесіду зі школярами у залі засідань, Сергій Ігнатенко відповів на питання, що цікавили учнів та зазначив що сьогодні, як ніколи, увага молоді до роботи органів Міндоходів є дуже важливою. Це пов'язано з тим, що у результаті реформування запроваджуються нові методи адміністрування податків, електронні сервіси для платників з використанням сучасної комп'ютерної техніки, передових автоматизованих інформаційних систем, новітніх технологій, а, як відомо, все нове найкраще сприймається молоддю. Адже саме підростаюче покоління може кардинально вплинути на суспільне життя України, визначити пріоритети та тенденції її економічного розвитку.

У ході діалогу молодь активно цікавилась новими сервісами та оподаткуванням, відповідальністю за порушення податкового законодавства. Адже кожна людина повинна усвідомлювати і розуміти всю важливість ведення податкової політики, і тому сплата податків до державної казни — святий обов'язок кожного.

В ході зустрічі були висловлені сподівання, що в Україні щорічно  буде все більше і більше  молодих талановитих  бізнесменів,  які  будуть гордо нести звання  добросовісних платників податків. В підсумок зустрічі  в.о. начальника ДПІ в Іршавському районі ГУ Міндоходів в Закарпатській області Сергій Ігнатенко побажав учням  успішно закінчити навчання, стати  свідомими громадянами та запросив при умові гарного навчання в майбутньому поповнити ряди працівників Міндоходів…
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також