У Іршавських садочках старі вікна і двері замінили на сучасні

9
0

Здоров’я дітей – це здоров’я нації в цілому, тому про їх комфорт треба дбати першочергово.

Такої думки й іршавські очільники, які працюють над впровадженням енергозберігаючих технологій у дитсадках міста. Нагадаємо: не так давно у всіх ДНЗ міста поряд із газовими котлами встановили котли на тверде паливо. Зараз у всіх дитсадках Іршави встановити нові вікна та двері.

У новий рік з новими стандартами комфорту. У Іршавських дошкільних навчальних закладах всі старі вікна і двері замінили на сучасні енергозберігаючі склопакети. Ремонтні роботи у дитсадках тільки-но завершилися, та до повернення дошкільнят із канікул заклади вже готові.

ДНЗ№ 1 - один із найбільших садочків Іршавщини, тут виховується 146 дітей, і можна тільки уявити скільки палива і коштів йшло на його обігрів.

Перед Новим роком тут замінили 100 вікон і 15 дверей, в тому числі і вхідні. У загальному витратили на це 215 тисяч гривень. З них 100 тисяч - по субвенції, 115 із місцевого бюджету. На встановлення вікон і дверей у ДНЗ №2 витратили 190 тисяч гривень. Такі ж роботи виконали ще у трьох садках, які знаходяться на балансі міста. І зараз на черзі ремонт фасадів будівель, заміна систем опалення та реконструкція дахів. Коли продовжать роботу над покращенням умов у садках, залежить від того, коли відновлять фінансування. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також