У Карпатах почали будувати казкове містечко Гобітхіл (ФОТО)

96
15

Це містечко буде дуже схоже на те, в якому жили Хоббіти з всесвітньо відомого фільму "Володар кілець".

Перші 5 криївок вже на цьому тижні будуть засипані землею і в них почнеться внутрішнє оздоблення. Ще 7 хатинок змонтовані та готові до запінювання гідроізоляційним розчином, інформує Фіртка з посиланням на Obozrevatel.

Загалом у містечку на першому етапі заплановано побудувати 20 хатинок.

"Це буде не бутафорське кіношне поселення, а справжнє, реальне, екологічне, сучасне, енергозберігаюче, казкове містечко. Там будуть стояти будиночки гуцульських хоббітів, пастися овечки і корівки, в потоці плескатиметься струмкова королівська форель, а в вуликах карпатські бджоли чаклуватимуть над чудодійним гірським медом", - наголошував один з творців проєкту Андрій Боєчко.

Ось погляд на Гобітхіл з поза Чорного Черемоша:


Коментарі

Т
Тетяна

Дороги, люди добрі, ДОРОГИ!!!!! Їх немає у Закарпаття взагалі! Цікавинки є, а доріг - НЕМАЄ!!! Який Гобітон????????????????????7 Чим туди доїхати? З доріг почніть! Гірших доріг, ніж в Закарпатті, немає в Україні!

Г
Гузицьознавець

Перебачте гої , а каналізація з водопроводом будуть ? Срати де , у лісі ци на пагорбах перед сусідом ?

БХ
Білий Хорват

У селі Дуброва впритул до Стільського Городища майже 2 тижні ведуть будівельні роботи .Роботи не є санціонованими ані місцевою ОТГ, ані відповідальними за збереження історичної спадщини органами обласної влади. При цьому, жодної реакції з боку обласної влади досі немає. Такі роботи спотворюють унікальний вигляд середньовічного городища VIII-X століття. Городище – історико-культурний заповідник, пам’ятка археології національного значення. впритул до пам’ятки вже зробили насип, бетонні сходи та встановили сакральну споруду. Стільське Городище-фото https://scontent.fudj2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/95366849_126594725669838_7655937809672306688_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=110474&_nc_ohc=O_26MaDFFX8AX9mcjZ-&_nc_ht=scontent.fudj2-1.fna&oh=d645cd930d331d65a67ce4f3c0e6cdc1&oe=5ED664AC

Х
Хто

І ціна буде як не в Європі а як завжди в "Україні"

Г
Гість

Круто! Молодець!

5
555

Майдаун-ти точно даун.

Л
Ляля

Копирование не приводит туристов

З
Зак

Круто!!!

М
Мукачевка

С коментом в 9.56 полностью согласна! Правильно написалал! Респект!

ДМ
До майдауна

Тут чоловік робить те чого ще в нас небуло, вкладає час, силу та гроші щоб люди змогли там з дітьми відпочити, прогулятися, пофотогафуватися. А ти і такі як ти "воняки" шо добився в житті, шо построїв ? Сидите обсераєте нормальні коментарі, новини і все шо робиться, а сам сидить у квартирі або в халупі і чекає коли на нього упадуть гроші з неба і лиш жалуєся на всіх бо його такого харошого ще не озолотили

ДМ
до Майдаун

Макцалір треба урізати з сьої зимлі умісті з тобов дебіле кончений

М
Майдаун

Хобіти по україншьки-бандеровці. Василю,то їм схрони роблять! Модна побачити в галіції. Комуністи строїли заводи,фабрики,висотки.... А тупікова мутація-схрони для хобітів!

Х
Хм

Дешева копія? Клас. Як і люди

В
Василь

а де це чудо можна буде побачити?

Г
Громадянин

Класно ! Можна буде винаймати номери ?

Читайте також