У Карпатах цілу ніч шукали загублених лижників, пошуки досі тривають

18
7

Загалом за ніч рятувальники Закарпаття отримали 2 повідомлення про втрату орієнтиру любителів покататись на лижах.

В Управлінні ДСНС Закарпаття розповідають, що перше повідомлення надійшло вчора, 6 січня о 17:00 годині. Туристи повідомили, що вони займались фрірайлом на горі Гимба, що на Міжгірщині, та втратили орієнтир через погану видимість.

Чоловікам порадили рухатись у напрямку села Березинки, але ті не послухати та пішли крутими схилами у бік вершини гори.

Коли їх знайшли, близько 00:15 години, виявилось, що один з чоловіків не зміг продовжити йти і залишився чекати рятувальників. Їм надали GPS-координати, але, близько 03:00 години ночі рятувальники знайшли лише палки та маску. Наразі пошуки туриста ще тривають…

Інший випадок стався того ж вечора. До служби порятунку надійшло повідомлення про загублення двох лижників у районі гори Гимба. Про це повідомила о 20:20 годині дружина одного з туристів. Мобільний зв’язок із заблукалими відсутній. Їх досі шукають.

Загалом до пошуків залучено 16 рятувальників та 3 одиниці техніки від гірських пошуково-рятувальних с. Нижні Ворота Воловецького району, смт Міжігр’я Міжгірського району та м. Мукачево.

Коментарі

Х
Хто

Де там Березинка? Може Березники?

ДТ
до ТТХ

Ви забули трохи додати: "перше повдомлення" та "не зміг продовжити йти"

Т
ТТХ

займались фрірайлом... у напрямку села Березинки…. але ті не послухати…. у біг вершини гори. ..пошуки туриста ще тримвають… Ви шо там пьєте??

ЯП
я писав після інсульту

я хворий, зато так по дебільному пишу - "фрірайлом на горі Гимба, що на Міжгірщині, та втратили орієнтир через погану видимість. Чоловікам порадили рухатись у напрямку села Березинки, але ті не послухати та пішли крутими схилами у біг вершини гори.

SS
Sovuch Serhij Ivanovych

Вже одного знайшли. Трагедія на Різдво...

R
Rx400h

Не шутите с горами парни! Это стихия.

В
Вася

Вовкам теж треба жити

Читайте також