У Карпатах з’явиться чотири екстремальні маршрути для туристів

27
2

Перший маршрут вже затверджено з вченими. Він веде до гори Піп Іван і його довжина становить близько 10 км.

У Карпатському національному природному парку для туристів готують нові маршрути, які введуть після карантину. Про це розповіли у виданні "Укрінформ", посилаючись на слова начальника відділення рекреації Карпатського НПП Миколи Панчука.

"Цей маршрут вважається важким (до гори Піп Іван), тому що він досить довгий. Також він є пізнавальним, тому що відкриває чудовий вид на Чорногірський хребет." - додав Панчук.

Другий маршрут також має довжину 10 км. Він починається біля залізничної станції, що знаходиться в селі Яблуниця. За словами Панчука, цей маршрут відкриває відмінні види на Закарпатті і є одночасно складним, а також зручним для туристів.

Третій маршрут "Ворохта - полонина Барсучина". На цьому маршруті туристи зможуть ознайомитися з процесом виготовлення овечого сиру та покататися на конях.

Четвертий маршрут починається в Микуличині і по ньому можна дійти до Ліснови.

"Ліснови – це наше показове господарство, де випасають близько 50 овець, що виробляють сир і туристи можуть спостерігати за процесом його створення", - сказав Панчук.

За словами Панчука, маршрути планують відкрити на початку літа, проте через карантин цей процес може затягнутися, оскільки їх потрібно позначити та забезпечити на їх території прибирання.

Коментарі

С
Сергій

Ага, вівці, що виробляють сир?

Р
Русин

Аж ВЧЕНІ розробляють маршрут . Дурники украЇнські

Читайте також