У Карпатах знову рятували 2-х туристів

5
3

Перший випадок стався вчора, 2 лютого о 14:45 годині, саме у цей час надійшло повідомлення про те, що у горах на Рахівщині заблукало 2 туриста.

У першому випадку 25-річний турист з Одеси, катався на сноуборді, а випадково з'їхав в ущелину. Звідти сам вже не зміг піднятись.

Він подзвонив рятувальникам, аби ті йому допомогли вибратись. Фахівці Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи одразу ж вирушили на допомогу, знайшли хлопця й о 17:20 доставили його до тимчасового місця проживання.

Ще один турист 21-річний сноубордист із Дніпра, зранку піднявся на крісельному витягу “Вершина Карпат”, поїхав не в той бік і потрапив у великий ліс.

Хлопець втратив орієнтир та кілька годин блукав місцевістю, коли його подруга забила на сполох. У телефонній розмові з рятувальниками турист розповів, що бачить дві пари слідів (як виявилося, це сліди сноубордистів, що блукали тут у неділю).

По них він вийшов до полонини Грегулець, де фахівці ДСНС його зустріли, нагодували та о 17:30 відвезли до готелю.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Аааа

Ой , наплутав , то я не на фото а у дзеркало позирав !

А
Аааа

Олiгофрен на фото !

І
Іван

Най платять! Чого мої податки використовують на рятування туристів? Незнаєш гори неходи, а як ходиш то відповідай! Най страхуються перед ти як іти якшо незнають!

Читайте також