У Харкові діти навчатимуться в метро (ФОТО)

7
2

У місті Харків першого вересня презентували облаштовані класи для навчання у метрополітені.

Як повідомили на сайті Харківської міської рад, кабінетів під землею вистачить для занять 60-ти класів. Повноцінно навчання почнеться з 4-го вересня. Для забезпезчення освітнього процесу в класах зробили звукоізоляцію, належну циркуляцію повітря та освітлення.

Діти ходитимуть до школи у дві зміни – з 9:00 до 12:00 та з 13:00 до 16:00. До станції метро учнів підвозитиме шкільний автобус у супроводі педагога. Наразі для цього розробили 34 маршрути.

Фото: Харківська міська рада

Крім того, за рахунок міського бюджету в метро організують харчування для школярів. За потреби на станціях можна буде скористатися допомогою психологів і медиків.

Фото: Харківська міська рада

"Такого досвіду немає у жодного міста у світі. Харків – перший! Щодо того, як діти приїжджатимуть і проводитимуть час, як вчителі працюватимуть з ними, ми все продумали. І з 4 вересня тут стартують заняття для більш ніж однієї тисячі дітей. Це перший крок, і коли батьки побачать, які умови тут створені, кількість охочих, я впевнений, зростатиме", – говорить міський голова Ігор Терехов.

Фото: Харківська міська рада

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Н
Нижньому

Метро пустує, та хоть діточки навчатися будуть.

М
Мукачівка

Харків'яни - респект. У Вас є чому повчитися. Як любити своє місто, як виносити всі жахи, залишатися людьми, відновлювати і робити ще кращим все навкруги. Одне з найбільших приємних, надихаючих відкриттів від початку війни - це Харків і його жителі. З великою повагою і так тримати!

Читайте також