У Хмельницькому під СБУ розстріляли жінку з автомату (ВІДЕО)

10
10

Вогонь було відкрито, коли мітингувальники взяли в облогу будівлю. За різною інформацією, жінка померла, або перебуває присмерті в реанімації.

Коментарі

А
Адекватність

По-перше під Одессою як раз як каже "партизан" "покакалися" не служба безпеки,а міліція. А по-друге, не дивуйтесь чому люди які мают право на застосування зброї під час нападу на режимні об'єкти цю ж зброю все ж таки застосовують.

БЕ
Без емоцій

Зразу почну з того, що звернусь до тих хто звик крити матами та вдаватись до погроз, якщо хтось має іншу думку відмінну від його - ви ж так любете європейські цінності, дотримуйтесь їх тоді, це з свобода думки, волевилення, прояв так любимої вами демократії. Тепер по суті - будівлі СБУ, УМВС, військових частин є режимними об'єктами, які охороняються озброєним караулом чи черговими. В цих приміщення окрім зберігається вогнепальна зброя та спецзасоби. При спробі захоплення або нападу на режимні об'єкти, караул чи черговий має право на застосування вогнепальної зброї на ураження. Наступне, яку мету ставив цей натовп, пробуючи захопити будівлю СБУ? Їм, що СБУ заважає? Якісь протиправні дії вчиняє безпосередньо в тихій Хмельницькій області? Що там робила більшість людей, прийшли на шоу подивитись? Не розуміють, що це вже не іграшки, відчули смак вседозволеності? Теперь трохи отверезвіли принаймі в Хмельницькому, що вони не в кіно в першому ряді у відповідь будуть стріляти.

П
провокація

дуже схоже на провокацію. Якісь незрозумілі люди розбивають двері з внутрішньої сторони і звідти ж стріляють. Якби стріляли сбушники то в першу чергу стріляли в тих двох.

З
злий

Четвертувати підара! Або сі ФСБешники його самі придушать й тіло викинуть для заспокоєння людей, а вадь спалити цілоє ФСБ і всіх підарів!

П
партизан

Так СБ герої в жінок стріляти,а під Одесою покакалися.

ДТ
до тебе *и что?*

ти скотино , то тебе з усіма регіоналами на коли надіти,і четвертувати!!!!!!

ИЧ
И что?

А вы как думали чудики??? Будете громить здания, избивать людей безнаказанно??? Запомните простое правило: "Посеявший ветер, пожнет бурю!" Это был ответ на дубинки в руках молодчиков , и раздобленое здание! Митингуйте дальше!!! Авось вас всех постреляют!

Ж
Жека

Опозиція буде їй співати геройські пісні....

В
Ветер

Нет слов....Бандитская рыгоанальная власть перешла край....

Ж
Жесть

На войне как на войне.

Читайте також