У ході розгляду апеляції щодо реєстрації Андрія Балоги з'явилися нові нестиковки

10
15

Львівський апеляційний суд розпочав розгляд справи за апеляційним зверненням від Михайла Русина щодо реєстрації першого кандидатом у депутати Закарпатської облради від Єдиного Центру. Остаточне рішення оголосять завтра близько 11.00.

Сьогоднішня засідання розпочалося о 17.00. Сторону, яка подала апеляцію представляв вже інший юрист, сам Михайло Русин не з'явився. Той надав суду оригінали протоколу засідання осередку партії, на якому начебто Андрія Балогу приймали до лав Партії нового покоління. З копією цього протоколу представники Михайла Русина зверталися до Закарпатського окружного адмінсуду.

Але є цікава деталь, яку підмітив представник Андрія Балоги у суді: якщо на копії протоколу є печатка партії, то на оригіналі, з якого начебто робили копію, - нема. Так само на копії та оригіналі протоколу стоять різні підписи.

Відтак, на що розраховує сторона Михайла Русина - зрозуміти важко. Тим не менше, остаточне рішення має винести Львівський апеляційний суд вже завтра.

Нагадаємо, що кандидат у депутати облради Михайло Русин по 5 округу домагається через суд скасувати реєстрацію іншого кандидата по цьому округу Андрія Балогу. Підстава: начебто останній, якого висунув Єдиний Центр, є членом іншої політсили - Партії нового покоління.

Коментарі

С
Спостерігач

Блін, як цікаво читати всі ці коментарі... Їй Богу, цікавіше, ніж саму статтю... Особливо сарказм коментатора Фреда ))) Це, напевно, конкурент Балоги молодшого по округу. Невже Іван Іванович? Круто, піднімає зацікавленість до свого опонента таким чином, та ще й на його сайті... Якби ще Андрій включився особисто в цю дискусію, вот цікаво би було. Але навряд чи таке буде, бо не той рівень, хоча, особисто я, нікому з цих обох не даю переваги. Нехай переможе кращий з присутніх. Успіху обом.

А
ааа77

це не шлакбами класти де хочеш Андрійку

Ч
Читач

Не ображайтеся але ваші коментарі мені нічим особливо не відрізняються від коментарів як ви сказали "бикоти з колхозу". Ваші звертання, закиди, критика не має нічого спільного з дискусією. Якщо хочете мою особисту думку то ви просто вже не знаєте за що придертися до Балоги Андрія і це вас я так бачу серйозно нервує. Звідси й ця маніакальність до коментарів які ви називаєте "дискусіями" та "критикою". Книжку в руки візьміть шановний!

T
tedy

от коменти прибічників єца по правилам являється флудом! чомусь рівень спілкування ниже плінтуса та відрізняється від загальної позиції властилина єца, який постійно говорить про якийсь європейський рівень, а я бачу просту бикоту з колгозу!

F
Fredy

Читач Шановний! Якщо сайт дає можливість коментувати новину, і в мене є свій погляд на ту чи іншу подію - то я її коментую. Правила коментування не порушую. Мені теж не подобаються вислови якихось прибічників балоги, які іноді виходять за рамки нормального тону спілкування - але нічого, терплю, чого і Вам раджу. На контроль тут є адміністрація сайту, вона і розбереться, кого блокувати, а кого ні. Дімка, правда?

F
Fredy

Flurry Ти, напевно, працівник штабу? А де можна отримати графік відвідувань андрійком маленьких мукачівців? Чи там лише запрошені персони грати?

F
Fredy

Йой, дякую за інформацію, Фурьку. Шось я нись забігався...

F
Flurry

сьогодні впу 3 та дюсш. Слідкуй за новинами ферку

Ч
Читач

Ви спершу навчіться елементарної культури або відірвіться від комп'ютера і голову провітріть бо у вас уже запаморочення на політичному підгрунтів.

F
Fredy

Flurry Ну да, я в курсі. Щодня зустріч з виборцями (працівниками ТРЦ) в "Щодня". Ну і вчора в будинку школяра з насилу зігнаними освітянами. А коли він по районам пройдеться?

T
TEDY

хьо не член єц того треба блочити! сайт стане одностатевим)))) самі з собою

F
Flurry

фредю, а ти зверни увагу на новини. Андрій то і зустрічається з виборцями, а всі інші ні.

F
Fredy

Читач А ти до коментарів не доходи, не напрягай свою неврвову систему. Не доходить, що не всі мукачівці - члени єц?

Ч
Читач

Шановно адміністрація, звертаюся до Вас з великим але дуже простим проханням. Позаблоковуйте будь-ласка цим вічним писакам і генераторам жовчі доступ до сайту. Ну бридко це все читати, чесне слово!

F
Fredy

Андрійко, що ж ти сам із себе ізвращаєшся? Займися краще агітацією та роботою з виборцем. Уже всі прекрасно знають ХТО і навіщо організував цу всю судову тяганину.

Читайте також