У Хусті говорили про перспективи соціально-економічного розвитку міста

11
0

2 лютого у приміщенні Хустської міської ради було проведено круглий стіл-дискусію на тему: «Перспективи соціально-економічного розвитку міста Хуст та Хустського району в контексті функціонування технологічного парку».

 

Основним ініціатором проведення даного заходу був ректор Карпатського інституту підприємництва, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Товканець Сергій Антонович.
 
Метою проведення круглого столу було створення сприятливого клімату для розвитку  довгострокових, успішних та взаємокорисних зв’язків між місцевими органами самоврядування та науково-технічним потенціалом Карпатського інституту підприємництва.
 
В засіданні взяли участь перший заступник міського голови – Рівіс Михайло, заступник міського голови – Фетько Іван, керуючий справами виконавчого комітету – Сабадош Василь, начальник управління економіки – Кеминь Наталія,  представники Хустської РДА, керівництво Хустської районної ради, вчені, докторанти, професорсько-викладацький склад Карпатського інституту підприємництва, а також фахівці соціально-економічної сфери органів місцевого самоврядування.
 
Під час проведення круглого столу також були обговоренні, позитивні зрушення, досягнення та успіхи у виконанні плану показників  соціально-економічного  розвитку міста Хуст та Хустського району в 2011 році; проблеми, перспективи  та пропозиції щодо покращення соціально-економічного стану в м. Хуст та Хустському районі; моделі і методи прийняття рішень в покращенні соціально-економічного розвитку нашого краю в контексті функціонування технологічного парку.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також