У Хусті вагаються, що краще - світлофор чи кільце? (ВІДЕО)

13
0

Що краще світлофори чи кільце на найпрблемнішому перехресті у Хусті? Про це в черговий раз вирішували за круглим столом представники міської влади з перевізниками та таксистами.

Нагадаємо, минулого тижня відбулася нарада у тому ж складі, де розглядали конкретні пропозиції. За кілька днів зустрілися повторно, щоби підбити підсумки й прийти до якогось спільного результату. Що таки вирішили? Бути кільцю чи ні?

Вкотре представники міської влади зустрілися з громадськістю, аби обговорити чи не найпроблемніше перехрестя в Хусті й вирішити як  покращити тут  дорожній рух. Через постійні нарікання громадян про затори і недоцільне, на їх погляд, встановлення світлофорів на перехресті вулиць Львівська – Духновича – Свободи – Гвардійська, а тепер Небесної Сотні, минулого тижня міська рада ініціювала спільну нараду з перевізниками і таксистами. Тоді розглянули і конкретні пропозиції. Зокрема, схилялися до думки замість світлофорів встановити на перехресті кільцеву розв’язку. Зараз зустрілися повторно, щоби зрештою ухвалити спільне рішення. Планують тимчасове кільце спорудити у суботу і вже з неділі експеримент вступить в дію. Перші три дні усі світлофори будуть вимкнені, а наступні три – увімкнуть тільки пішохідні світлофори. Кільце головним не буде.

Як і було раніше, напрям зі Львівської на Свободи визначено головною дорогою. Крім того, окремі зараз діючі дорожні знаки на час експерименту ліквідують. Натомість встановлять інші. Крім того, варта уваги і ще одна пропозиція, озвучена на нараді. Відтак слушною виявилася пропозиція щодо встановлення на вулиці Свободи одностороннього руху в напрямку Львівської. Проте,  це не чергове доповнення до експерименту. Що краще – світлофори, які працювали останні два роки, чи таки кільцева розв’язка, яка діяла недовгий час до їх встановлення,  покаже тільки експеримент.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також