У Хусті встановили ще кілька світлофорів

18
0

«Трьохоке щастя» - зазвичай так називають учасники дорожнього руху світлофори. Адже вони – гарант безпеки на дорогах.

 

У Хусті таких гарантів мало де зустрінеш. Але відрадно те, що останнім часом міська влада все більше уваги приділяє цьому питанню і, як результат, з’явились позитивні зрушення.Нещодавно у центральній частині міста над Тисою встановили кілька таких «трьохоких регулювальників». 
 
У безпеці дорожнього руху зацікавлені всі його учасники. Без сумніву, забезпечити її можуть світлофори, яких часто не вистачає. Інтенсивний рух автотранспорту все частіше можна побачити і у невеликих населених пунктах. Тому встановлення світлофорів й тут украй необхідне. На перехресті вулиць Львівська-Духновича-Свободи-Гвардійська у Хусті рух транспорту дійсно інтенсивний. Відтак йдеться про людські життя, тому часу на зволікання немає.
 
Не так давно тут змінилися правила дорожнього руху. Мова йде про введення в дію кільцевого руху на цій ділянці, до якого вже всі майже звикли. Зараз уже встановили світлофори, на черзі їх увімкнення. Слід відзначити, що наразі встановлено 4 транспортні та 8 пішоходних світлофорів. Фінансували ці роботи з міської казни.Тож рух на цьому перехресті вдосконалюється. А все заради того, щоб розвантажити автопотоки у центрі міста та гарантувати безпеку дорожнього руху. Всі зміни, сподіваємось, на краще. А що з цього приводу думають водії?. Як ставляться до нововведень у правилах дорожнього руху, зокрема до встановлених світлових регулювальників? Більшість водіїв упевнені: їздити по-новому буде легше, швидше та набагато краще. А втім, що з того вийде,- побачимо. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також