У Хусті затримали вандала, який молотом розбив меморіальну плиту "Героям Карпатської України" (ФОТО)

18
11

Близько 18-ї години житель Хуста повертався з місцевого цвинтаря, коли по дорозі побачив, як невідомий чоловік ламає молотком меморіальну дошку «Героям Карпатської України».

Небайдужий громадянин зробив вандалу зауваження. Той кинув молот на землю та втік у напрямку міста.  Не гаючи часу, очевидець події повідомив правоохоронців.

— На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, група швидкого реагування та працівники розшуку. Зловмисника затримали «за гарячими слідами» й доставили в Хустський відділ поліції, пише відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Правоохоронці встановили, що цей непрацюючий, раніше судимий місцевий житель причетний до ряду аналогічних злочинів у м.Хусті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.296 ч.1 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Вирішується питання щодо  обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.
 




 

Коментарі

PL
ProRock lj Rusyn Valerij

Я знаю шо там в голові - ВААКУМ

В
Вася

Цей хуліган має приклад для наслідування. Майдануті розпочали діяльність зі знищення пам"ятників, які їм особисто не подобаються. А тепер щось сміють вякати.

Д1
до 14:55

иди на три висилі буковки

Д"
до "до 55"

Ти щось пукнув в коменти не суразне, Потрудитися пояснити свою позицію6: ти підтримуєш коментар Крука чи Михайла, ти за осводітелів" чи проти? І взагалі, ти пяний чи просто тупе бидло! Будь добрий, поясни!

Д5
до 55

Пан шкодує за ілічами - ленінами . Пан здурів . Михайло Степан-Крукович ,асвабадителі не повернуться в Україну ніколи . Чому би вам на воз"єднатись із своєй родіной .

М
Михайло

За 25 років незалежності Україна тільки і спромоглася насрати скріз незрозуміли памятники незрозуміло кому...Січовики???Та що вони зробили доброго аби їм памґтник ставити?

СК
Степан Крук

Біда! Велика біда прийшла на нашу благословенну Землю! І це горе в наших головах. Втрачені всі людські, християнські, моральні, духовні цінності. Повна деградація суспільства! Народ стає стадом, бидлом. Бидло прорвалося в парламент і дозволяє собі премєра (не важливо, яке в нього прізвище) із-за трибуни виносити, бидло дозволяє собі на високих публічних зібраннях ногами бити генерала ( і не важливо, що цей генерал недолугий і не правий). Горе прийшло в Україну!

*
*****

Хай тепер вандал оплатить ремонт пам"ятника.

1
111

Звичайна бикота, має понести заслужине покарання.

RV
Rusyn Valerij

2ProRocK У Ігоря Мірошніченка запитай,що у нього в голові!

P
ProRocK

Ну що має творитися в голові щоб з памятникими битися?

Читайте також