У комуністів з Берегова поцупили прапор (ФОТО)

18
0

Підозрюють опонентів – націоналістів.

«Це сталося чотири дні тому, – розповів Мукачево.net перший секретар міському КПУ у Берегові Валерій Арістов. – Висів собі червоний прапор декілька років, нікому не заважав. Деякі туристи навіть біля нього фотографувалися на пам’ять. А одного ранку прийшли і побачили, що його нема. При чому, вандали не просто прапор вкрали, а й флагшток з коренем вирвали...»

Прапор висів у Берегові на будинку по вулиці Мукачівській, 23 – там знаходиться офіс міському та райкому КПУ, громадська приймальня народного депутата від КПУ О.А. Александровської.

У міліцію про хуліганство комуністи не повідомили. «Цей прапор був вже старий, вицвів від часу, ми як раз збиралися його замінити на більш свіжий, – каже Валерій Арістов. – Однак нас хтось випередив. Однозначно діяли із злим умислом, бо флагшток закріплений досить високо. Може це зробили колекціонери реліквій, але ми думаємо, що це, скоріш, наші опоненти – націоналісти. Ми їм давно вже муляємо очі, а тепер, перед виборами у Верховну Раду, тим паче. Днями встановимо новий червоний стяг – якщо і його знімуть, тоді вже обов’язково заявимо про це у міліцію!»

У лавах КПУ у Берегові та районі – близько 200 членів партії. Минулого року при партійному осередку з’явилася і перша в області піонерська організація, в яку прийняли десятьох місцевих школярів від 8 до 14 років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також