У контрабандистів проблеми: на Закарпаття прибули додаткові сили прикордонників

6
5

Днями до нашої області прибули військовослужбовці комендатури швидкого реагування та курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

Як розповіли в прес-службі Мукачівського прикордонного загону, додаткові резерви будуть зосереджені на кордоні з Румунією та Угорщиною, де активізувалися контрабандисти.

Військовослужбовці базуватимуться у Мукачівському прикордонному загоні. Аби ефективно виконувати завдання поблизу кордону, для прикордонних нарядів облаштували місця тривалого несення служби, що значно підвищить оперативність реагування на ті чи інші прояви протиправної діяльності у прикордонні.

Зокрема створюються мобільні резерви, які у випадку загострення обстановки на тій чи іншій ділянці кордону здатні у найкоротші терміни стабілізувати ситуацію, а підрозділи охорони кордону забезпечуються новою технікою та технічними засобами тощо.

Коментарі

Д
Дід

Ну,тепер тарифи підуть до гори..Скільки голодних заробітчан приїхало на зельонку і на ОКПП.

ДП
До правдоруб

Брись за перевал, чудо свідомоє горницьоголовоє

М
Майдаун

Правдорубе заперевальний,то ти завали хлебало і біжи в схрон.Ьо скоро будеш на шибениці телембатися! Скотино бандерувська.Довели наруд до жебрацтва,а типирь вояку нагнали.Не помоде вам і натовська армія.

П"
Правдорубдо "лоці"

Ти міркуй GіVно за словами, бо скоро почнеме таких гей ти відстрілювати, щоби легше дихалося. Skот ти кончений.

Л
лоці

ноно буде скоро (роботу дайте мододі)почнуть відстрілювать погранців

Читайте також