У Кошице на 500 євро оштрафували рома, який поїхав за дровами в інший район

13
7

Словацька поліція в Кошице оштрафувала жителя місцевого ромського поселення Лукаша Гудака, який поїхав за дровами в інший район. ?У першу чергу чоловіка оштрафували за порушення комендантської години.

Штраф в 500 євро чоловік не зміг оплатити на місці, оскільки місячний дохід його родини складає всього 300 євро. А вдома закінчилися дрова, іншого способу обігрітися він не має.

Патрульні зупинили чоловіка на межі районів Кошице-Околиця та місто Кошице. Гудак навіть не підозрював, що це два різні райони.

"Я з поселення Молдова над Бодвою. Я думав, що він теж належить Кошице, що це один район, я не знав, що їду в інший район ", - розповів чоловік.

Слід зазначити, що комендантська година, затверджена урядом в останній день минулого року, прямо не забороняє виїзд за межі району.

"Це було навмисне невиконання заходів", - стверджують у поліції Кошице і штраф відміняти не збираються навіть після розголосу у пресі.

Словацькі ЗМІ зазначають, що натомість досі не покарані такі політики як Роберт Фіцо чи Маріан Котлеба, які проводили свої мітинги у листопаді, коли на той момент масові заходи були вже під забороною.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Т
Троцкій

Фашисти, що сказати. 500 євро штрафу, коли має дохід 300 євро. А Поважні Люди можуть збирати мітинги, їм на всіх накакати.

Ю
ю

наші ромчики на сім'ю з бюджету дістають намнооооого більше. Тому ромчики проти Європи. Та й красти не мош, а у нас ....компетентні.....органи ще і підскажуть, відмажуть при потребі.

Л
Ласло

Ай ромале,ай чавеле..На Радванці дав поліцаю 200 гриваків-і бомби все,що очі видят.Забув,що в Європі красти- то гріх.

1
1

Нас у Мукачеві дуже цікавить словацький циганин

Л
Леночка

Скажите, а кроме химии, какие предметы Вы любите?

А
Активіст.

Наші лісники крадуть по дві машини лісу в день. І все без штрафу .А поліція не бачить їх так як би і не було.

Ж
Жебрак

Там циган має 300 євро доходу, ау мене лиш 60 євро пенсія жебраку, а туй усьо по цінах ЄВРОПЕЙСЬКЕ.

Читайте також