У Кошице на стадіоні зґвалтували 15-річну дівчинку з дитячого будинку. Ґвалтівник не підсудний

7
0

Жахливу справу розкриває поліція словацького міста Кошице. У понеділок (5 червня) вранці стало відомо, що в районі стадіону в селі Чаня (це околиці Кошице) невідомий зґвалтував неповнолітню дівчину.

Лише кілька годин вистачило поліції Кошице, щоб вийти на слід зловмисника. Проте перед судом гвалтівник не постане. За віком він поки що не притягується до кримінальної відповідальності.

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактом зґвалтування. Жертвою цього жахливого вчинку стала 15-річна вихованка дитячого будинку. Незважаючи на її явну незгоду, незнайомець силою примусив її до статевого акту, міцно тримаючи за руки.

За даними ЗМІ, цим зловмисником є 13-річний учень спеціальної школи. Відповідно до закону Словацької Республіки, зґвалтування особи карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Стосовно неповнолітніх термін покарання скорочується вдвічі.

Однак у цьому конкретному випадку злочинець не понесе жодної юридичної відповідальності. Адже у Словаччині не передбачено кримінальної відповідальності для осіб, яким не виповнилося 14 років.

«Центр у справах дітей та сім’ї співпрацює з правоохоронними органами. У зв'язку з захистом приватного життя неповнолітнього та делікатністю справи оприлюднювати більше інформації неможливо», – відповіли в установі.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також