У Кошице відкрився Різдвяний ярмарок без закусок: цього року все інакше (ФОТО)

20
3

До останньої хвилини місцеві адміністрації у багатьох міст Словаччини вагалися чи відкривати різдвяні ярмарки або скасовувати їх через пандемію та карантинні заходи.

У Кошице вирішили не відкривати великий Різдвяний ярмарок на вулиці Главній у тому вигляді як зазвичай. Натомість місцевим виробникам дозволили продавати на ринку сувеніри та продукцію: ковбаси, медове вино (медовину), мед тощо.

Святкові базари у Кошицях відкрилися 5 грудня і триватимуть до 6 січня 2021 року, за винятком різдвяних свят з 24 по 26 грудня.

Місто гарно прикрасили, а 5 грудня урочисто запалили головну ялинку, яка має 2000 метрів гірлянди з майже 14000 світлодіодними лампочками.

У Нижніх воріт можна сфотографуватися біля великої 5,5-метрової кулі, прикрашеної новорічними атрибутами та сніжинками. Біля входу до Державного театру встановили фотозону - з різдвяною рамкою. Тепер зробивши фото, можна надіслати його друзям як святкове привітання з Кошице.

Традиційні закусочні нині замінили на відкриті тераси з підігрівом біля ресторанів та кафе, за що власники цього року не платять місту жодної плати.


Коментарі

ДН
До нижнього допису

По нашому треба збрехати . Напитися , наїстися і ЗБРЕХАТИ. По християнськи , як прийнято , по нашому.

Г
Герц

До нижнього , ти би хоть у піст се не писав , а то якось не по нашому...

М
майдаун

я тоже не закусуву, бо ефект не тот. Та й на дєцкі много ся не наїш. А чому не платять варишови? Но та не лохи-капіталісти...Ми, діти комуніштів, кажеме, ош за ушитко треба платити.

Читайте також