У крові вбитих в Ужгороді студентів з Індії знайшли наркотики. Основна версія – пограбування

2
7

Як зізналися правоохоронцям головні підозрювані у злочині, вбивати студентів вони не планували, це сталось внаслідок сутички.

Як повідомили Mukachevo.net у правоохоронних органах, головний мотив злочину – пограбування. Як уточнили в УжНУ, у студентів вкрали планшети і ноутбук.

За інформацією джерел Mukachevo.net у правоохоронних органах, злочин з метою пограбування був спланований заздалегідь, у той день йому передувало спільне розпивання алкогольних напоїв в одному з закладів міста, а також вживання наркотиків - метамфітаміну.

І вже після повернення компанії до помешкання студентів було скоєно власне злочин. Іноземні студенти були знайомі зі своїми майбутніми вбивцями близько місяця.

Як стало відомо сьогодні, студент з Індії, який вижив у кривавій розправі в Ужгороді, має численні колоті рани всього тіла, але його стан вже стабілізувався. А двоє студентів, які загинули в сутичці, провчились в УжНУ тільки один семестр

Коментарі

Т
Таня

Яка відповідальність є в Укрвїні за наркоторгівлю? Чому наркота легкодоступна і продається всюди? Кілька років раніше, журналіст Тетяна Коробова дуже влучно написала в своїй статті:" Как правильнее написать: все менты -наркоторговцы, или все наркоторговцы- менты?" Цим усе сказано.Чому наркоторгівці йдуть працювати в міліцію, та тому, щоб їм за це нічого не було.

do Бабалу

ja vas povnistju pidtrymuju,ale perestante jix indijcjamy naxyvaty. ce indusy!!!!Indijci - ce, jaki v plemenax zhyvut

Б
Бабалу

Про мертвих або нічого або тільки добре... А в Ужгороді кожен другий тусовщик (якщо не більше) вживає екстезі та маріхуану. І індіці тут ні до чого. Своїх місцевих любителів повеселитися вистачає.

Ж
жах

Шаш нарід від жебрацтва вже здичавів зовсім, за якийсь ноутбук і планшет людей повбивати! В це навіть важко повірити.

DU
Do uncle sam

Dazhe jaksho i vzhyvaly narkotyky,takyx je povno u nas, ce ne povod tak zhorstoko ubyvaty ljudej

К
Кумар

В половини хлопців-студентів можна знайти наркотики, більшої чи меншої давності. Та шо там студентів, школярів-старшокласників

US
Uncle Sam

я ще вчора казав шо вони всі нарки ці індійці а ще хтось смів відкоментовувати що як таке можно на них казати.підіть в любий нічний клуб де вони бувають та побачите

Читайте також