У Криму псих зарізав 5-річного хлопця на очах у молодшої сестри

13
3

На околиці кримського міста Джанкой чоловік учора вбив п'ятирічного хлопчика, який грав у пісочниці біля будинку.

Як повідомили в прес-службі кримської міліції, свідками події стали трирічна сестра хлопчика і п'ятирічна сусідка.

"Мимо що грають біля будинку дітей проходив чоловік. Людина зупинився і, звернувшись до хлопчика, попросив його подивитися на гарну пташку, нібито пролітають у небі. Коли дитина підняв голову, незнайомець наніс йому удар гострим предметом в область шиї і сховався", - йдеться в прес-релізі.

Дівчата побігли до матері хлопчика. Жінка викликала швидку допомогу. Медики констатували смерть дитини та повідомили про інцидент в міліцію.

У проведенні оперативно-розшукових заходів були задіяні 40 військовослужбовців внутрішніх військ, 40 бійців спецпідрозділу Беркут, весь особовий склад Джанкойського міськвідділу міліції, співробітники апарату Управління кримінального розшуку кримського главку МВС, в Джанкой додатково прибули сім екіпажів ДАІ.

Проаналізувавши отриману від свідків вбивства інформацію, правоохоронці зосередили увагу на особистості одного з місцевих жителів, батько якого проживав по сусідству.

"Під час огляду домоволодіння громадянин, 1983 року народження, що підпадає під прикмети людини, підозрюваного у скоєнні злочину, було затримано на горищі гаража", - говориться в прес-релізі.

У нього виявлено та вилучено речові докази, що свідчать про причетність до вбивства дитини. Слідче управління міліції Криму порушило кримінальну справу за статтею "умисне вбивство малолітньої".

Правоохоронці встановлюють мотиви скоєння злочину. Раніше молодий чоловік "вже проявляв деякі дивності в поведінці", заявляє міліція.

Тим часом, ряд ЗМІ повідомляє, що підозрюваний у скоєнні злочину - кримський татар, загибла дитина - слов'янської національності.

У зв'язку з цим, кримськотатарський меджліс закликає не акцентувати увагу на національності вбитого хлопчика і підозрюваного у скоєнні злочину, вважаючи, що це може погіршити суспільно-політичну ситуацію на півострові.

Меджліс заявляє, що скоїв злочин чоловік, "незалежно від його національності, походження або інших відмінностей", повинен понести покарання "у порядку, передбаченому чинним законодавством України та відповідно до рішення суду".

Меджліс висловлює співчуття родині загиблого хлопчика. У повідомленні також говориться, що затриманий 27-річний чоловік страждає психічним захворюванням і перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.

Коментарі

U
UtedOvaxtrext

дизайн интерьера детской комнаты, дизайн интерьера сада, дизайн интерьера 1 комнатной квартиры, дизайн интерьера квартир 3d, дизайн интерьера комнаты для девочки, дизайн интерьера комнаты подростка, конкурс дизайн интерьера, дизайн интерьера строительство http://www.Max-Dvizov.RU моб.тел. в Москве 8 (926) 444-14-43

P
patgeally

отделка и дизайн интерьеров, отделка коттеджа в москве, ремонт квартир цены недорого, ремонт квартиры под ключ, ремонт квартир цены в москве, отделка домов квартир офисов http://www.RSMMD.RU/ 8 (926) 444-14-43

D
dooreoriezera

Сдаю в Аренду (собственник) нежилое помещение 400 кв.м. для использования в свободных целях в кирпичном отапливаемом здании расположенном на закрытой охраняемой территории с удобным подъездом по адресу Московская область, пос.Томилино, ул.Гаршина д.9А ( 9 км.от МКАД, 200 метров от Егорьевского шоссе). Так же имеются технические и подсобные помещения. Произведён косметический ремонт. Тел. в Москве (495) 557-70-33, тел. в п.Томилино (4985) 53-84-40 (Галина Николаевна или Александр Юрьевич). Звонить в рабочее время.

Читайте також