У Криму живе українська Саша Грей (ФОТО)

49
1

Цього тижня всесвітньо відома Саша Грей вперше відвідає Україну. Брюнетка виступить в клубах Одеси і Києва. Організатори вже попередили: Саша їде в Україну виключно як музикант зі своїми діджей-сетами, а порноіндустрію вона залишила ще в 2010 році.

Як виявилося, в Україні теж є своя "Саша Грей". Точніше, її двійник. Правда, сама 21-річна Юля свою схожість з американською порноактрисою повною називати відмовляється: мовляв, є схожі риси, але вони помітні лише на фотографіях, а не в житті. Тим не менше від шанувальників, які закидають її сторінку в соціальній мережі відеороликами, фотографіями та статтями про колишню порнозірку Сашу Грей, у кримчанки немає відбою.

"Фанати Саші Грей часто заводять зі мною знайомства, але нічого доброго з цього не виходить, адже вони бачать в мені не Юлю Бринцеву, а двійника порноактриси, - зітхає дівчина. - Я як особистість їх не цікавлю, і мене це дуже ображає".

Першою схожість Юлі з порнозіркою кілька років тому помітив її друг. Дівчина через це переживала, а тепер просто не надає значення. Її друзі, знаючи про "наболіле", також намагаються не жартувати на "полуничну" тему.

"Я навіть батькам показувала фото актриси. Сподівалася, хоча б вони скажуть, що щось є, але дуже віддалено", - каже Юля. - Однак тато і мама в один голос закричали: "Ви з нею ніби як близнюки!"

Торік Юля закінчила Кримський гуманітарний університет, факультет педагогіки та психології. Донедавна працювала вихователькою в дитсадку.

"Конфліктів з начальством через цю схожість, на щастя, ніколи не виникало, - говорить дівчина. - Тільки от діти... вони раптом стали називати мене "Капітан Грей"! Звідки дитсадкова малеча знає про існування однойменної порноактриси, залишається тільки здогадуватися"

При цьому дівчина не бажає надсилати відомій порноактрисі свої фотографії.

"В Інтернеті можна знайти і більш схожих на неї дівчат, - говорить кримчанка. - Нехай вони в конкурсах беруть участь і актрису своїми листами дістають. А мені не до цього".

Дівчина також не дивилася і відео з Сашею Грей, але планує це зробити в майбутньому.

Коментарі

M
Mulidran

дуже велика новина. Та тоті, ко її спознає, самі розумієте які фільми позеравуть)))

Читайте також