У Курченка забрали нафту, а Добкіна посадили у СІЗО

16
3

Екс-очільника Харківщини затримали ввечері, 10 березня прямо у прокуратурі на підставі рішення Шевченківського райсуду столиці, повідомила його адвокат.

Що далі робити з Михайлом Добкіним будуть вирішувати 11 березня у тому ж Шевченківському райсуді Києва, де розглядатиметься питання про обрання запобіжного заходу щодо Добкіна у вигляді утримання під вартою.

Водночас, також у понеділок ввечері стало відомо від управління зі зв'язків з громадськістю МВС України, що слідчі в рамках 11 кримінальних проваджень, розпочатих за результатами перевірки компаній, підконтрольних Сергію Курченко, наклали арешти приблизно на 60 тисяч тонн паливно-мастильних матеріалів.

"Проводиться робота щодо недопущення незаконного переходу права власності на ПАТ "Одеський НПЗ" і ТОВ "Всеукраїнський промисловий союз" до інших суб'єктів господарювання, перед якими нібито є кредиторська заборгованість", - наголошується в документі, який є у розпорядженні "Інтерфакс-Україна".

Мукачево.net

Коментарі

Q
Qwerty

Яку повагу може викликати підарас, одягаючи привселюдно майку беркуту?

П
партизан

Но і чорти,лиш рога їм не хватає!!!

У
Українець

Добкін викликає повагу як мужик! Мав свою думку, відстоював її, і не втік! Я Сєнька "куля в лоб" лише поговорити вміє...

Читайте також