У Квіта підтвердили легітимність обрання Смоланки ректором УжНУ (ДОКУМЕНТ)

17
9

Відповідь міністра освіти і науки України Сергія Квіта надійшла колективу УжНУ.

Наприкінці листопада 2015 року науково-педагогічні колективи різних структурних підрозділів університету передали в ректорат ряд звернень, підписані понад 700 науково-педагогічними працівниками, в яких – у контексті судового позову громадянина Ф.Г. Ващука до МОН – звернулися з проханням до Міністра освіти і науки проявити принциповість у захисті інтересів УжНУ, не допустити ігнорування принципу автономії вишу та створення прецеденту зміни його керівництва всупереч прозорій, демократичній та законній процедурі виборів та волі трудового колективу, інформує офіційний сайт УжНУ.

21 січня 2016 року Міністр освіти і науки України С.М. Квіт надіслав офіційну відповідь колективу УжНУ, в якій було підтверджено, що вибори ректора "були проведені відповідно до чинного законодавства та без порушення процедури виборчої системи. Смоланка Володимир Іванович був призначений ректором Ужгородського національного університету наказом Міністерства освіти і науки України від 15.05.2014 № 199-к як обраний за конкурсом, згідно частини першої статті 39 Закону України "Про вищу освіту".

Коментарі

МЗ
механiк з Виноградова

недавно зайшов у тенологичиний корпус проти мiлiцii,до свого давнього приятеля Петруся Ивана Васильовича, а вун уже умер, царство небесное йому.Колись у тому корпусi всьо процвитало, студенти шили, модели робили, таку красоту из шкири створяли своъми руками. А типирь зайшов, не повiрив своiм очам, все мертво все опечатано, уси майстернi опечатанi,одна охорона i холод.все загубили, знищили ще й то шо було,немаэ газди,все типирь пуйде под молоток.

R
rem

Якшо буде ймовірність нового пришестя Ващука, то народу карще скинутися на кіллера, який би цю скотину пристрелив.

1
12345

Гоблик- комсомолець, комуніст, учасник Куликовської битви! Во імена! Щербанка най ще притарабанить Ференца Йовшку і Марію-Терезію, і будуть вступати в МДУ задля цікавості, щоб побачити вищеперерахованих динозаврів. Може й конкурс в МДУ стане вищим.

ПМ
Працiвник мiносвiти

смоланка пускаючи соплi , випросив у Квiта цей лист, який нiчого не значить. Тот вiдписався перед дуже ймовiрною вiдставкою.

Р
Ремарка

Тут пишуть про "вчених", є справжні вчені за знання, а є такі як у Мду Гоблик Володимир, який ще з комсомола, потім із КПРС став класичним карєристом і бюрократом мало того будучи пенсіонером, встиг далі влаштуватися уМДУ і стати " великим" ученим доктором наук,без стажу і досвіду у вищій освіті, зате із звязками корупціонера, докторську йому написав професор Ужну Мікловда В.П., який і "захистив" його у Львові. Грош ціна таким "ученим", наука з такими пройдисвітами приречена.система освіти зубожіла.

Р
редактору

просимо наперед не видяляти коментарі, це вам не робить честі.

В
Василю

Шановний, Ви хочете, щоб в МДУ була нормальна здорова атмосфера? Такого не буде апріорі, коли ректор створила у вузі хворий та нездоровий клімат, під стать собі.Усе робиться через брудні її оборудки, суцільну брехню, фальсифікацію та підробку документів акредитації спеціальностей, акредитації вузу, хабарництво у розквіті, кандидати і доктори наук випускають за великі хабарі, спецраду утримує ректор, завдяки "докторам" наук, які себе дискредитували у різних установах. Суцільна корупція від перших осіб МДУ до усіх вищих державних органів влади, які є співучасниками цих брутальних схем у вищій освіті.

ДУ
доцент УжНУ

Василь правий. Але і в нас в УжНУ є деякі проблеми з кадрами. Так, значна частина кандидатів та докторів наук (особливо з економіки, права) є "липовими", тобто побачили свою дисертацію, написану за гроші, в день захисту. І це всі знають. Тільки на моїй кафедрі із 16 кандидатів - як мінімум 3 - "липові". А на сусідній кафедрі - недавно зявилося аж 2 "липові" доктори наук (одному роботу писав його тесть-професор, а у другої - море грошей і не знає, де їх подіти), а на підході на іншій сусідній кафедрі - 3-ій "липовий" доктор (її чоловік - колишній високопоставлений силовик - грошей море). Нажаль, вчені ради перетворили в бізнес-проекти. Достатньо на 5 хвилинку викликати після захисту кожного новоспеченого кандидата на співбесіду в ДАК - відразу буде відсіяно 5-10% кандидатів. Плюс - це мало б превентивний вплив на потенційних "липових" кандидатів, докторів.

В
Василь

Хочу похвалити УДНУ.Коли заходиш у ВУЗ чувствується ділова атмосфера по всім кафедрам.Життя навчальне кіпить.Мож запитати любого працівника ВУЗу-буде нормальна реакція.А зайдіть в наш МДУ.Сонне царство.Викладачі приходять на роботу коли хотять.Хамство при спілкуванні.відкритаа зверхність над студентом.Великими буквами написано-ми жони великих людей міста.Навіть смішно.Що вони будуть робити в 2016р.коли не наберуть студентів.Най запрошують Донецькіх та Луганських.Ті може повірять що це ВУЗ.а ми ні.

Читайте також